iPhone 6S

Apple ucuz iPhone 6S üretimine başlıyor

Apple için iPhone 6 modelini üreten Wistron, yakın bir tarihte ucuz iPhone 6S üretimine başlayacağını duyurdu. iPhone modelinin yalnızca Hindistan’a özel olarak üretildiği ve diğer iPhone modellerinin yerini alacağı biliniyor.

Apple son derece ilginç bir karar aldı. iPhone 6 üreticisi olan Wistron ile bir kez daha anlaşma masasına oturan şirket, ucuz iPhone 6S modellerinin üretimi için düğmeye bastı. Wistron, yakın bir zamanda ucuz iPhone 6S modellerinin üretimine başlayacaklarını duyurdu. Yalnızca Hindistan’da satışa sunulacak olan yeni üretilen akıllı telefonlar, ülkede şu an satışta olan iPhone 6’nın yerini alacak.

Apple, dünyanın diğer konumlarından farklı olarak Hindistan’da hala bu cihazlarının satışına devam ediyor. Satışı devam eden bir diğer model de iPhone SE. Wistron, yeni iPhone 6 ile iPhone SE üretimini de tamamen sonlandırabilir. Ayrıca, garanti kapsamındaki cihazların değişimini de 6S modelleriyle yapabilir.

Uygun Fiyata iPhone 6S Geliyor!

iPhone 6S

Ülkede hala eski modellerin satışta olmasının birkaç nedeni var. En önemli nedenler arasında Hindistan’ın nüfusu, alım gücü ve ülkedeki vergiler yer alıyor. iPhose SE satışa sunulduğunda ülkedeki vergiler şu andakinden çok daha düşüktü. Bundan ötürü Apple, 6S’in ülkede satışa sunulabilmesi için ucuz bir üretim yönteminin geliştirilmesini bekledi.