Apple

Apple, Texture ile Haber Abonelik Sistemi Üzerinde Çalışıyor

Dünya teknoloji devlerinden biri olan Apple, yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor. Şirkete yakın kaynakların ortaya attığı bilgilere göre, Apple’ın dergi ve haber abonelik servisi üzerinde çalıştığı yönünde.

Teknoloji devi, yeni bir sektörlere daha yatırım gerçekleştirmesi ile yine gündemde. Geçtiğimiz haftalarda satın aldığı Texture ile dergi ve haber abonelik servisi üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

ABD merkezli Bloomberg‘in paylaştığı habere göre Apple, dergi ve haber içeriklerini barındıracak ücretli bir servis üzerinde çalışıyor.

Bu yatırım ile Apple ilk olarak Texture‘de çalışan 20 kişi ile yollarını ayıracağı ve yeni servisin ise kullanıcılarının platformda yer alan yayınlara tek tek abone olma imkanı sunan ‘Haberler’ uygulaması üzerinden hizmete açılması bekleniyor.

Apple‘ın bu alana olan yatırımı Google‘ın hali hazırda sunmuş olduğu hizmetlerden birine karşı açılmış yeni bir cephe anlamına da geliyor. Rekabet kullanıcılar için iyidir diyerek gelişmeleri sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz.