iphone-x

Apple iPhone X Üretimini Durduruyormu?

Elde edilen bazı bilgilere göre Apple yakın bir zamanda Çin’de yeteri kadar satılmayan iPhone X üretimini durdurmak istediği belirtildi.

Apple ürünleri ile ilgili önemli bilgiler sunan Apple Insider’a göre yakın bir gelecekte Apple iPhone X modelinin üretimini bu yaz aylarında durduracağını belirtti. Yapılan habere göre Apple analisti modelin üretimi hakkında açıklamalarda bulundu. Analist yaptığı açıklamalarda iPhone X modeline dair siparişlerde düşüş yaşanması ve düşük talep sebebi ile modelin üretiminin yaz aylarında durdurulacağı belirtildi.

iPhone X’in Üretimi Durduruluyor!

Eğer gelişmeler bu yönde devam ederse Apple, 2014 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 5C modelinden sonra ilk defa bir modelin daha üretimini yalnızca bir nesil sonra durdurmuş olacak. Ayrıca modelin Çin’de ilgi görmemesinin ise ekranda bulunana siyah çentik nedeniyle olduğu belirtildi. Çünkü Çin’de ki kullanıcılar genellikle büyük ekranlı telefonlardan hoşlanıyor. iPhone X’te bulunan çentik ve aşırı yüksek fiyatı telefonun ilgi görmemesine neden oldu. Aynı özellikte ve daha ucuz olan iPhone 8 Plus daha çok ilgi görüyor.