apple harita konum ekleme 1

Apple Haritalarda Konumlar Nasıl Kaydedilir?

Birkaç hafta önce, herhangi bir yerde arama yaparken son arama geçmişinizi Apple haritalarda nasıl kaydedeceğinizi gösterdik. iPhone’unuzdan yol tarifi almak istediğinizde Apple Haritalar mükemmeldir. Yine de Apple Haritalar’da konumların nasıl kaydedileceğinin farkında olmayan insanlar var. Bu yazıda, Apple Haritalar’da konumların nasıl kaydedileceğini size göstereceğiz.

Apple Harita Konum Kaydetme

Apple Haritalarda Konum Kaydetmek

Bir konumunuz varsa ve daha sonra kullanmak üzere iPhone’unuza kaydetmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

  • Pin’e dokunun ve kaydırıcıyı en üste sürükleyin.
  • Sık Kullanılanlara Ekle’ye dokunun.
  • Ona bir isim ekleyin ve Kaydet’e dokunun.

Konumu başarıyla işaretlediniz. Her zaman yazmak ve aramak yerine, konumlara daha hızlı erişmek için kaydedilmiş konumlarınızı ziyaret etmeniz yeterli.

Bir yeri aramak istediğinizde, arama çubuğunu en üste sürükleyin ve Sık Kullanılanlar sekmesini ziyaret edin. Kayıtlı konumlarınızı içinde bulabilirsiniz. İstediğiniz kadar konum ekleyebilirsiniz.

  • Arama çubuğunu en üste sürükleyin
  • Sık Kullanılanlara Git
  • Kayıtlı konumunuzu Sık Kullanılanlar sekmesi altında burada bulun.

Tüm adımlar iOS 10.3.2’de gerçekleştirilir. Makalenin, iOS’un eski sürümlerinde çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Umarım “Apple Haritalar’da konumların nasıl kaydedileceği” konusundaki rehberimiz size yardımcı olmuştur. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yorumlarda bize yardımcı olmamız için bize bildirin.