facebook 2 1

Apple, bu sene yeni kulak üstü kulaklıklarını tanıtacak

KGI analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın yeni model kulaklıklar üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu. Kuo, kulaklıkların kulak üstü olacağını ve sene sonuna kadar satışa sunulacağını belirtti.

Apple’ın atacağı her adımı önceden tahmin edebilmesiyle ün kazanan Ming-Chi Kuo, şirketin yıl sonuna kadar yeni kulaklıklarını tanıtacağını paylaştı. Apple’ın tasarımlar üzerinde çalışmaya başladığını ve üreticilerle irtibata geçtiğini belirten Kuo, Prima ve SZS’nin malzeme tedariğinde büyük bir role sahip olacağını dile getirdi.

AirPods

AirPods’tan daha iyi ses kalitesi

Kulaklığın tasarımının yanı sıra performansıyla ilgili bilgiler de paylaşan analist, AirPods’a benzer şekilde kablosuz olacağını ve tamamen kablosuz şarj edileceğini  söyledi. Ayrıca yeni kulaklığın AirPods’tan daha iyi ses kalitesine sahip olması da bekleniyor. Tüm bu özellikleriyle birlikte fiyatı da 900 TL olan (Apple’ın sitesinde) AirPods’tan daha pahalı olacak.

Yeni kulaklıkların son çeyrekte satışa sunulması bekleniyor. Bundan ötürü Eylül ayında düzenlenen lansmanda ortaya çıkacakları söylenebilir.