Android ve İOS İçin En İyi Fortnite Alternatifleri

Android ve İOS İçin En İyi Fortnite Alternatifleri

Fortnite yaklaşık olarak 2 sene önce Android işletim sistemli akıllı telefonlara gelmiştir. Ama Epic Games Google’ın geliştirmiş olduğu ödeme sistemlerini kullanmamasından ve ödeme sistemlerini doğrudan olarak Fortnite’a eklemesinden dolayı da Google Play Store içerisinden kaldırılmıştır. Epic Games’in doğrudan bir ödeme sistemi getirmesinden dolayı da App Store içerisinden kaldırıldığını da ayrıca belirtmek gerekmektedir. Peki, Android ve İOS kullanan Battle Royale oyununun hayranı olan kişiler Fortnite alternatifleri olarak ne oynayabilir?

Android ve İOS İçin Fortnite Alternatifleri

Bu listemizde Android ve İOS işletim sistemine sahip olan akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi Fortnite alternatiflerini bir arada toplamış bulunmaktayız. Bu listemizde yer alan Battle Royale modlarını içeren video oyunlarıyla keyifli bir zaman da geçirebilirsiniz. İşte Android ve İOS işletim sistemli akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz Fortnite alternatifleri.

1-PUBG Mobile

Fortnite gibi PUBF Mobile da 2017 senesinde piyasaya sürülmüş bir oyundur. Bu oyun, Android ve İOS işletim sistemine sahip olan akıllı cihazlar için Battle Royale temalı oyun denildiğinde ilk akla gelen oyun olmaktadır. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan bu oyun, oldukça başarılı grafiklere sahiptir. PUBG Mobile da diğer Battle Royale temasına sahip oyunlarda da olduğu gibi hayatta kalan son kişi olmak için çaba sarf ediyorsunuz.

Android ve İOS İçin En İyi Fortnite Alternatifleri

2-Call of Duty Mobile

İlk ayında 148 milyondan daha da fazla indirme sayısına sahip olan Call of Duty Mobile, çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra da bütün dünya üzerinde oldukça popüler bir hale gelmiştir. Call of Duty Mobile, serinin önceki oyunlarından pek çok karakter, harita ve oyun modunu içeren bir Battle Royale oyunu olmaktadır. Call of Duty Mobile, dokunmatik bir ekrana sahip cihazlar için de oldukça mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. Oldukça kolay bir oynanışa da sahip olan Call of Duty Mobile da hayatta kalan son kişi olmak için çabalıyorsunuz.

Android ve İOS için Fortnite alternatifleri arasında en fazla tercih edileni bu 2 oyundur. Bu 2 oyun sayesinde doyasıya keyif de yaşayabilirsiniz.