ses kaydedici indir 1

Android Telefonlarda Ses Kaydı Nasıl Yapılır?

Yani bir akıllı telefonunuz var ve Android’e ses kaydetmek istiyorsunuz, ancak telefonunuz desteklemiyor veya bunu yapan belirli bir yerleşik uygulama bulunmuyor. Sadece şarkı söylediğiniz bir şarkıyı kaydetme, yeni bir fikir kaydetme, bir konuşma kaydetme veya yalnızca sesli not alma gibi nedenlerle Android’e ses kaydetmek istediğinizde, iyi bir ses kaydı uygulaması önemlidir. Bu yazıda, Android ses kaydetmek ve daha sonra kullanmak üzere saklamak için sıklıkla kullanabileceğiniz bir uygulama göstereceğiz.

Android Telefonlarda Ses Kaydı Nasıl Yapılır?

Google Play Store’dan ‘Ses Kaydedici’ uygulamasını indirin. Sony Mobile Communications tarafından geliştirilmiştir.

Sesinizi telefonunuzun mikrofonlarından kaydetmeye başlamak için basitçe büyük kırmızı kayıt düğmesine basın.

Kayda başlar ve istediğiniz zaman duraklatılabilecek bir zamanlayıcı gösterir ve daha sonra devam eder. Mikrofon aktivite çubuğu, gelen herhangi bir gürültü aktivitesini gösterir. Kaydı durdurmak için durdur düğmesine basın, dosya otomatik olarak kaydedilir.

Android Ses Kaydı Nasıl Yapılır

Tüm kayıtlara erişmek için, sadece gösterildiği gibi KAYITLAR sekmesine kaydırın veya dokunun ve yaptığınız tüm kayıtları alın. Onları oynatmak için aşağıdaki oynat düğmesine dokunun.

Kayıtları silmek kolaydır, üst kısımdaki sil simgesine dokunun ve sonunda telefonunuzun depolama alanını artıracak gereksiz kayıtları kaldırın.

Bu uygulamada bulduğum en iyi özelliklerden biri, ses kayıtlarınızı zevkinize göre düzenleyebilmesi. Kaydettiğiniz tüm şeyleri almak istemezseniz, ancak bir kısmını gösterirseniz, gösterildiği gibi kırpma simgesine dokunun ve kaydırıcıları istediğiniz şekilde ayarlayın, ses kaydını oynatın ve doğru ayarlayıp ayarlamadığınızı kontrol edin. Birden çok kez yapılabilir.

Her şey yolunda giderse, üstüne Uygula düğmesine dokunun. Bir açılır pencere sadece seçilen kısmın kaydedileceğini soracak, sadece OK (Tamam) seçeneğini seçiniz. Orijinal sese dokunulmayacak ve kırpılmış sesini oluşturan yeni bir dosya oluşturulacak.

Yalnızca uygulamayı kullanarak kaydettiğiniz sesi düzelttiği için, bir şarkıyı veya başka bir ses dosyasını kırpmak isteyebilirsiniz, bu nasıl yapılır kılavuzu kullanışlı olabilir.