Android Karanlik Mod 1 1

Android Telefonlar: İki Popüler Google Uygulaması Karanlık Modunu Alıyor

Google, Dark Mode’un şimdi hem Google Takvim hem de Notes uygulamaları için kullanılabileceğini duyurdu. OLED ekranlı kullanıcılar için gerçekten iyi haber.

Sonraki birkaç gün içinde, Android kullanıcılarının Google Apps’in iletişim kurduğu gibi iki ilginç güncelleme alması muhtemel. Çünkü karanlık moda Google Takvim’e ve notlara geliyor.

Android Karanlık Mod

Android: İşletim Sistemi ve Takvim İçin Karanlık Mod Nasıl Etkinleştirilir?

Takvim karanlık modu Android N + çalıştıran cihazlarda desteklenir. Android Q kullanıcıları işletim sistemlerini karanlık moda koyabilir; bu, takvimin ve diğer tüm uygulamaların varsayılan olarak olduğu anlamına gelir. Kullanıcılar sistemlerini karanlık modda kullanmazlarsa, takvim ayarlarında karanlık modu etkinleştirebilirler. Android Q aygıtları için, kullanıcılar pil tasarrufu moduna girdiğinde takvimi karanlık moda girecek şekilde yapılandırabilirler değişir.

Uygun güncellemeyi aldıysanız, bunu sizin için ayarlara bırakabilirsiniz. Karanlık mod, otomatik gece modu gibi sistem ayarlarına da bağlanabilir.

Karanlık Mod Nedir?

Karanlık Mod, Molekül cihazında kullanılan ve uyurken ışığa duyarlı insanlar için kullanılan UV ışığını kapatır. Bu modu yalnızca gerektiği gibi kullanmanızı öneririz, çünkü ışık PECO-Filtresini kirleten maddeleri parçalamalarını sağlayan ve heyecanlandıran şeydir. Karanlık Modda, PECO-Filtreniz geleneksel filtreye benzer şekilde çalışır. Sadece ışık yandığında, PECO Filtre havadaki kirleticileri yok edebilecektir.