android oreo 8 1

Android Oreo 8.0 Güncellemesi Türkiye’de Yayınlandı

Samsung’un geçtiğimiz yıl sunmuş olduğu amiral gemi modelleri olan Galaxy S8+ ve Galaxy S8 Plus için Android Oreo 8.0 güncellemesi Türkiye’de yayınlandı. Güncelleme ile gelen yenilikler neler?

Uzun süredir beklenen Samsung Galaxy S8 Oreo güncellemesi, sonunda Türkiye’de yayınlandı. Böylelikle Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri son Android sürümüne sahip oldu.

1.35 GB dosya boyutuna sahip olan güncelleme ile arayüzde ki hataların giderildi ve performans artışının sağlandı. Android Oreo 8.0 güncellemesi sayesinde, Samsung Experience arayüzü 9.0 sürümüne yükseltildi.

Bir çok yeniliğin de geldiği güncellemenin başında Quick Panel’in daha işlevsel hale gelmesi bulunuyor.

ikonların çok daha işlevsel hale getirildiği güncelleme sonrasında, uygulama ikonlarına basılı tutup, hızlı erişim ayarlarına ulaşabilirsiniz.

Edge ekranı geliştirmeleri, Kilit Ekranı ve Always on Display yetenekleri yanında, Samsung klavye uygulaması da GIF klavyesi, hızlı erişim gibi özelliklere kavuştu.

Gelen yeniliklerin yanında önemli bir yenilik ise Samsung Dual Messenger oldu. Güncelleme sonrasında destekleyen uygulamalardan birer tane daha yüklendiğinde, tek telefonda aynı uygulamadan iki tane kullanılabilecek.

Müzik dinleyenler için LDAC ve AAC gibi yüksek profilli müzik dinleme özelliği de gelen yeniliklerden biri olarak gözüküyor.

Dosya boyutunun yüksek olması nedeni ile güncellemeyi yüklemek için WiFi bağlantısı kullanmanızı tavsiye ederiz.