Android icin Outlook Sonunda Eklenti Uygulamalarini Getiriyor

Android için Outlook, Sonunda Eklenti Uygulamalarını Getiriyor

Bu özellik daha önce iOS için Outlook’ta olup, tam 7 ay sonra Android için Outlook sonunda eklenti uygulamaları desteklemeye başladı.

“Bundan böyle Outlook.com ve Office 365 ticari e-posta hesaplarıyla beraber Android kullanıcıları dışarıdan Outlook eklentilerini kullanabilecek” Microsoft’un Outlook ekibi açıklamalarında şöyle ifadeler kullandı; ” Bunla beraber yakın zamanda iOS ve Android’de Gmail müşterilerine eklentileri sunacağız” dedi.

Elbette bu açıklamalar “Yakında” göreceli bir açıklama olmuş olabilir: Eklenti uygulamaları, Şubat ayında yeniden iOS kullanıcıları için Outlook’ta açıldığında, Microsoft’un özelliği Android kullanıcılarına sunacağı ifade edildi.

Şubat ayında Outlook Mobile Eklenti desteği başlaması ciddi anlamda çok yönlü bir şekilde mobil uygulamayı daha fazla kapsamlı bir hale getirecek. Hatta mobil ile sınırlı kalmayıp Outlook eklenti uygulamaları Web Outlook’ta, Windows ve Mac’te de çalışacak.

Microsoft, “Eklentiler, Outlook’taki işlerinizi çok daha kısa sürede bitirmenize destek oluyor” dedi. “Müşteri ilişkileri yönetimi uygulamasında bir e-postayı kaydetmek isterseniz eğer, projenize çok basit ve hızlı bir şekilde e-posta içeriğini ekleyin. Uygulamalar arasında ister ileri ister geri geçiş yapmanız ve bilgileri kopyalayıp yapıştırmanıza gerek yok. Eklentiler uygulamayı basitleştiriyor.

Bu uygulamalar, iOS’dan önce Evernote, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Translator, Nimble, OnePlaceMail, Outlook Müşteri Yöneticisi, Smartsheet ve Trello gibi alanlarda ilk önce yer alıyor. Ancak Wrike, JIRA, MeisterTask, Gfycat ve MojiLala gibi yeni eklentiler de bu hafta başlıyor. Microsoft, Outlook Müşteri Yöneticisi’nin açıklamalarına göre yakında çıkacak.

Eklentiler Android’de çalışacak: Elbette Outlook’un ayarlarından mevcut eklentileri görüp aktif etmeniz gerekmektedir.