Ucretsiz Zayiflama Uygulamalari 1

Android için En İyi Zayıflama Uygulamaları

Kilo vermek göründüğü kadar kolay değildir. Düzgün bir diyet izlemeli ve günlük egzersizler yapmalıyız. Bu yüzden işleri kolaylaştırmak için, şekil almanıza yardımcı olacak en iyi Android kilo kaybı uygulamalarından bazılarını paylaşacağız. En iyi Android zayıflama uygulamaları hakkında bilgiler vereceğiz.

Zayıflama Uygulamaları

 

Couch to 5K

Couch to 5K, Google Play Store’da mevcut olan en yüksek puan alan ve etkili kilo kaybı uygulamalarından biridir. Couch’un 5K’ya getirdiği nihai hedef, seni koşuşturmak. Ancak, bunu adım adım yapar ve tamamlanması yaklaşık 9 hafta sürer. Sadece bu değil, uygulama aynı zamanda sıfır ila 10k, beş ila 10k gibi birkaç egzersiz modu da sağlıyor. Böylece, fitness seviyenize bağlı olarak modu seçebilir ve antrenmana başlayabilirsiniz.

Endomondo

Endomondo, kilo vermenize yardımcı olabilecek listede başka bir mükemmel Android uygulaması. Endomondo ile ilgili en iyi şey, kilo kaybına neden olabilecek geniş bir egzersiz yelpazesine sahip olmasıdır. Faaliyetler arasında yürümek, koşmak, bisiklete binmek vb. var. Sadece bu değil, Endomondo ayrıca ayak izlerini takip ediyor ve verileri giyilebilirler arasında senkronize ediyor. Yani, Endomondo, şu anda kullanabileceğiniz Android için bir başka iyi kilo kaybı uygulamasıdır.

Google Fit

Google Fit, listedeki hızlı kilo vermenize yardımcı olabilecek en iyi ve popüler Android uygulamasıdır. Uygulama Googe tarafından geliştirildiğinden, Android akıllı telefonların çoğunda önceden yüklenmiş olarak geliyor. Bu temelde kullanıcıların sağlığı iyileştirmek için hedefler belirlemelerine izin veren bir sağlık izleme uygulaması. Ancak, Google Fit hala geliştirme aşamasındadır, bu nedenle daha fazla iyileştirme bekleyebilirsiniz.