WhatsApp Uygulamalari 1

Android İçin En İyi WhatsApp Mod Uygulamaları

WhatsApp’ı Android için bir süredir kullanıyorsanız, uygulamanın kullanıcılara bazı kısıtlamalar getirdiğini biliyor olabilirsiniz. Bu nedenle, bu tür kısıtlamalarla başa çıkmak için Android kullanıcıları WhatsApp Mod’larını kullanmayı seçiyor. İşte bu yazıda, en iyi WhatsApp mod uygulamalarının bazılarını paylaştık.

WhatsApp Uygulamaları

GBWhatsApp

GBWhatsApp Android kullanıcıları için mevcut en iyi ve en popüler WhatsApp Mod biridir. GBWhatsApp, kullanıcılara resmi WhatsApp uygulamasına kıyasla çok daha fazla özellik sunar. Android için GBWhatsApp ile Android’i temalarla özelleştirebilir, zaman sınırı olmadan video durumunu yükleyebilir, çıkartmalar oluşturabilir, aynı anda 90 fotoğraf gönderebilirsiniz. Sadece bu değil, aynı zamanda GBWhatsApp da kullanıcılara yazma durumunu gizleme gibi birçok gizlilik seçeneği sunar.

WhatsApp Plus

WhatsApp Plus, Android için GBWhatsApp’a oldukça benzeyen listedeki bir başka en iyi WhatsApp Mod. İspanyol bir geliştirici WhatsApp modunu yarattı ve çok çeşitli gizlilik seçenekleri sunuyor. WhatsApp Plus ile mavi onay işaretlerini, yazım durumunu, en son görülenleri vb. Yani, WhatsApp Artı kesinlikle bugün kullanabileceğiniz en iyi Android WhatsApp Mod.

YoWhatsApp

Size mesajları yanıtlama tarzını sağlayacak bir WhatsApp Modunu arıyorsanız, YoWhatsApp sizin için en iyi seçim olabilir. YoWhatsApp benzersiz bir sohbet tarzı sunar ve açılır penceredeki her mesajı gösterir. YoWhatsApp’ın diğer özellikleri gizleme yazma durumu, mavi onaylar, 50 MB’a kadar video gönderme, İndirme durumu, vb.içerir. Sadece bu değil, YOWhatsApp da kullanıcıların PIN veya Şifre ile konuşmayı kilitlemesine olanak tanır. Bu yüzden, WhatsApp, bugün kullanabileceğiniz WhatsApp 2019’un en iyi modlanmış versiyonudur.