en iyi video oynatici android 1

Android İçin En İyi Video Oynatıcı Uygulamaları

Google Play Store’daki medya oynatıcısını ararsak, orada tonlarca Android uygulaması bulacağız. Bu kadar çok sayıda seçenek her zaman kullanıcıları şaşırtıyor ve yanlış medya oynatıcıyı kuruyorlar. Böylece, işleri kolaylaştırmak için video izleme deneyiminizi geliştirebilecek en iyi video oynatıcı uygulamaları paylaşacağız.

Video Oynatıcı Uygulamaları

Archos Video Player

Archos Video Player, her Android kullanıcısının sahip olmak isteyeceği en iyi video oynatıcılardan biridir. Archos Video Oynatıcı ile ilgili en güzel şey, sadece harika görünmekle kalmaması aynı zamanda kullanımı çok kolay olan arayüzü olmasıdır. Uygulamanın harici yanı sıra internet depolama depolanan her videoyu gösterir. Sadece bu değil, uygulama aynı zamanda sunucudan, NAS’tan ve bilgisayardan da videoları oynatabiliyor.

BSPlayer

BSPlayer, sahip olmak ister misiniz Android için popüler video oynatıcı uygulamalarından biridir. BSPlayer’ın harika yanı, oynatma hızını önemli ölçüde artıran HW kod çözme desteğiyle birlikte gelmesidir. Bunun dışında, uygulama aynı zamanda PIP Modu için destek aldı ve hemen hemen her tür video dosyası formatını oynayabilir. Bu yüzden, BSPlayer kesinlikle sahip olmak istediğiniz en iyi video oynatıcılardan biridir.

MoboPlayer

MoboPlayer, Android akıllı telefonunuzda olmasını istediğiniz bir başka en iyi medya oynatıcı uygulamasıdır. Android için MoboPlayer hemen hemen tüm ana video formatlarını rahatlıkla oynayabilir. Bunun dışında, Android için video oynatıcı altyazı desteği, çoklu ses akışı, çalma listesi, vb. vardır. Yani, Moboplayer, bugün kullanabileceğiniz Android için bir başka en iyi video oynatıcı uygulaması.