Ses Kaydedici Uygulamalari 1

Android İçin En İyi Ücretsiz Ses Kaydedici Uygulamaları

Android akıllı telefonumuzda dahili bir ses kayıt cihazı vardır. Ancak, entegre ses kayıt cihazları bazı temel özelliklerden yoksundur ve bazıları sadece aramaları kaydetmekle sınırlıdır. Bu yazıda, Android 2019 için en iyi ses kaydedici uygulamalarından bazılarını paylaşacağız.

ses kaydedici

Easy Voice Recorder

Kolay Ses Kaydedici, Google Play Store’da bulunan en iyi ve en yüksek puan alan Android ses kaydedici uygulamasından biridir. Artık binlerce kullanıcı Kolay Ses Kaydedici kullanıyor ve kullanıcıların arka planda ses kaydetmelerini sağlıyor. Bu, kullanıcılar ekran kapalıyken bile ses kaydedebilecekleri anlamına gelir. Dosya formatı uyumluluğu hakkında konuşursak, Easy Voice Recorder MP3, WAV, AMR, PCM, vb. destekler. Yani, Easy Voice Recorder bugün kullanabileceğiniz en iyi Android ses kaydedici uygulamasıdır.

Voice Recorder

Voice Recorder, kullanıcılara çok çeşitli ses kaydı özellikleri sunan listedeki bir başka harika Android ses kaydedici uygulamasıdır. Easy Voice Recorder gibi, Voice Recorder da ses kayıtlarını mükemmel ses kalitesi sağlayan MP3 formatında kaydeder. Sadece bu değil, uygulama aynı zamanda kayıt cihazının hassasiyetini ayarlamak için araçlar sunar. Uygulama, ses kayıtlarını kesmek, kırpmak, birleştirmek için birkaç kayıt aracı sağladığından, burada bitmiyor. Yani, Voice Recorder kesinlikle bugün kullanabileceğiniz en iyi Android ses kaydedici uygulaması.

Parrot

Harika bir arayüze sahip bir ses kayıt cihazı uygulaması arıyorsanız Parrot sizin için en iyi seçim olabilir. Parrot, kullanıcıların kayıt için hoparlör, mikrofon veya Bluetooth mikrofon kullanmasını sağlar. Bunun dışında Parrot, kullanıcılara arka plan gürültüsünü gidermek için ses kayıtlarından eko yapmak için araçlar sağlar. Parrot’un kayıt sonrası araçları arasında ses artırma, bas artırma, önceden ayarlanmış yankı vb. var. Yani Parrot, şu anda Androidinizde kullanabileceğiniz en iyi başka bir ses kayıt uygulaması.