Twitter Uygulamasi 1

Android İçin En İyi Twitter Uygulaması

Android için resmi Twitter uygulaması son yıllarda birçok özellik sundu, ancak yine de birkaç önemli özelliği bulunmuyor. Bu yüzden, bu eksik özellikleri yerine getirmek için Android kullanıcıları Google Play Store’daki en iyi Twitter uygulamalarından bazılarını kullanabilir. Öyleyse, en iyi Twitter uygulamalarını da arıyorsanız, burada Android 2019 için en iyi Twitter müşterisini listeledik.

Twitter Uygulaması

Fenix 2 For Twitter

Size taze ve modern bir Twitter deneyimi yaşayabilecek bir Android Twitter uygulaması arıyorsanız, Twitter için Fenix 2 sizin için en iyi seçim olabilir. Twitter için Fenix 2 birden fazla hesabı destekliyor ve tamamen kişiselleştirilebilir bir arayüz sunuyor. Uygulamayı daha etkileyici yapan şey onun muhteşem konuşmalar düzeni.

Hashtag Users

Hashtag Users, Google Play Store’da bulunan ve Twitter yönetimi aracı olarak kullanılan nispeten yeni bir Twitter uygulamasıdır. Hashtag Users ile, diğer profillerin takipçilerine, hashtag performansına, trend konularına bakabilir, uygulama harika ve temiz bir kullanıcı arayüzü ile gelir ve kesinlikle Android akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi twitter uygulamasından biridir.

Hootsuite

Hootsuite, Twitter’daki yayınları yönetmek ve zamanlamak için kullanabileceğiniz popüler Android uygulamalarından biridir. Üç adede kadar Twitter hesabını destekler ve aynı anda tüm sosyal ağlarınıza fotoğraf programlayabilirsiniz. Sadece bu değil, Hootsuite ayrıca az sayıda sosyal ağ hesap yönetimi aracı da sunmaktadır. Yani, Hootsuite Android akıllı telefon 2019’da kullanılabilecek en iyi Twitter uygulamalarından biridir.