Tibbi Uygulamalar 1

Android İçin En İyi Tıbbi Uygulamalar

Google Play Store’da birçok sağlık sorunuyla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek birçok tıbbi uygulamalar vardır. Bu uygulamalara sahip olmak artık doktorları ziyaret etmeniz gerekmediği anlamına gelmez, ancak bu uygulamalar kesinlikle kondisyonunuzu ve genel sağlığınızı izlemenize yardımcı olur. Yani, biz burada en iyi Android tıbbi uygulamaları sizlere paylaştık.

Tıbbi Uygulamalar

CareZone

CareZone, Android akıllı telefonunuzda bulunabilecek en iyi ve en beğenilen Android tıbbi uygulamalarından biridir. CareZone ile ilgili en önemli şey, ilaç listeleri, ilaçlar için önerilen dozlar, doktor talimatları vb. gibi bazı benzersiz özellikleri içermesidir. Sadece bu değil, aynı zamanda CareZone da kullanıcıların ilaç almaya yönelik programlar oluşturmalarına izin verir.

Doctor On Demand

On Demand, kesin olarak kullanmayı seveceğiniz bir diğer mükemmel Android tıbbi uygulamasıdır. Doctor On Demand ile ilgili en iyi şey, kullanıcılara depresyon, anksiyete, cilt sorunları, grip vb. ile başa çıkmak için hızlı yardım sunmasıdır. Sadece bu değil, Doctor On Demand da tedavi veya test yapma özellikleri sunar. Yani, On Demand Doktor şu anda kullanabileceğiniz bir başka en iyi Android tıbbi uygulamasıdır.

Figure 1

Bu doktorlar ve hemşireler için en çok kullanılan Android uygulamalarından biridir. Figure 1 ile ilgili en iyi şey, kullanıcılara doktorların hastaları teşhis etmek için kullanabilecekleri çok çeşitli tıbbi görüntüler sunmasıdır. Bu uygulama aslında normal kullanıcılar için değildir, ancak doktorlar ve hemşireler için daha fazla odaklanmıştır. Yani, Figure 1 düşünebileceğiniz başka bir en iyi tıbbi uygulamadır.