Fotograf Kurtarma Uygulamalari 1

Android İçin En İyi Silinmiş Fotoğraf Kurtarma Uygulamaları

Bazen, kurtarmak istediğimiz bazı değerli görüntüleri yanlışlıkla sileriz. Ancak, masaüstü bilgisayarların aksine, fotoğraf kurtarma konusunda Android pek fazla uygulamaya sahip değildir. Yani, biz burada en iyi Android fotoğraf kurtarma uygulamalarını paylaşacağız.

Fotoğraf Kurtarma Uygulamaları

Restore Image

Uygulamanın adından da anlaşılacağı gibi, Görüntüyü Geri Yükle, Google Play Store’da bulunan en iyi Android fotoğraf kurtarma uygulamasından biridir. Görüntüyü Geri Yükle ile ilgili harika şey, neredeyse tüm görüntü biçimlerini kurtarabilmesidir. Sadece bu değil, aynı zamanda uygulamanın kurtarma dosyalarına kök erişimine ihtiyacı yok. Görüntüyü Geri Yükle Android uygulaması, SD Kartlardan görüntüleri de geri alabilir. Bu nedenle, Görüntüyü Geri Yükle Android cihazınızda kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf kurtarma uygulamasından biridir.

Dumpster

Dumpster aslında bir fotoğraf kurtarma uygulaması değil, Android akıllı telefonlar için bir geri dönüşüm Kutusu gibidir. Android cihazımızda bir geri dönüşüm kutusu özelliği almadığımızdan, Dumpster özelliği cihazınıza ekler. Uygulama temel olarak sildiğiniz tüm medya dosyalarını kaydeder ve kurtarma için bir seçenek sunar. Bu nedenle, Dumpster Android akıllı telefonunuzdan sildiğiniz tüm görüntüleri ve videoları saklar. Uygulamaya root erişimi gerekmez ve bugün kullanabileceğiniz en iyi Android fotoğraf kurtarma uygulamalarından biridir.

DiskDigger

DiskDigger, Android cihazınızdan silinen görüntüleri kurtarabilen, Android için güçlü bir fotoğraf kurtarma uygulamasıdır. DiskDigger ile ilgili en iyi şey, SD kartındaki dosyaları da tarayabilmesi ve kurtarmasıdır. Uygulama, hem köklü hem de köklü olmayan bir akıllı telefonda iyi çalışıyor. Ancak, derin tarama için, uygulamanın kök erişimi gerekiyor. Bu nedenle, köklü bir Android cihazınız varsa, Android’inizdeki görüntüleri kurtarmak için DiskDigger’ı kullanabilirsiniz.