muzik uygulamalari 1

Android İçin En İyi Müzik Akışı Uygulamaları

Müzik akışı uygulamaları, bizim favori müziklerimizi dinlemek için bize kolay bir yol sunar. Dahası, ses kalitesi de şaşırtıcıdır ve Android’imizde çok sayıda dahili veya harici depolama alanı kaydetmenize yardımcı olabilir. Bu yazıda, Android akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz en iyi müzik akışı uygulamalarından birkaçını paylaşacağız.

müzik akışı

Amazon Music

Amazon Müzik, sevdiğimiz müzikleri bulma ve çalma şeklimizi değiştiriyor. App size istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz 30 günlük deneme süresi verir. En iyi şey, Amazon Müzik Sınırsız’dan on milyonlarca şarkı, binlerce çalma listesi ve istasyon, kişiselleştirilmiş öneri arasından seçim yapabilirsiniz. Bir diğer harika şey ise Amazon Alexa’yı desteklemesi.

Deezer

Deezer, Google Play Store’da mevcut olan en iyi ve popüler müzik akışı uygulamalarından biridir. İlk olarak, uygulamada dinleyebileceğiniz 43 milyon şarkı var. Uygulama harika bir arayüze sahip ve kullanıcıların farklı kategorilerdeki müzikleri keşfetmelerine ve çalmalarına yardımcı oluyor. Sadece bunlar değil, uygulama aynı zamanda kullanıcıların çevrimdışı dinleme için müzik ve MP3 dosyası indirmesine izin veriyor.

Google Play Muzik

Google Play Müzik, Android’inizde olmasını istediğiniz diğer bir müzik akışı uygulaması. Uygulama ücretsizdir ve kullanıcılara ne yaptıkları, nasıl hissettiği veya duymak istedikleri şey için reklam destekli radyo sağlar. Sesi dinlemek için şarkıları, albümleri ve sanatçıları temel alan radyo istasyonları seçmeniz gerekir. Google Play Müzik ile ilgili bir başka harika şey de, zevkinize dayalı müzik önerileri göstermesi.