Android Geri Donusum Kutusu 1

Android İçin En İyi 4 Geri Dönüşüm Kutusu Uygulamaları

Verilerin kendiniz veya başkaları tarafından yanlışlıkla silinmesini önlemek için kullanılabilen, Google Play Store’da bulunan birçok Android geri dönüşüm kutusu uygulaması vardır. Bu nedenle, bu makalede, şu anda kullanabileceğiniz en iyi Android geri dönüşüm kutusu uygulamasından bazılarını paylaştık.

Android Geri Dönüşüm Kutusu

Dumpster

Dumpster, şu anda kullanabileceğiniz en iyi ve en beğenilen geri dönüşüm kutusu uygulamasından biridir. Çöp bidonuyla ilgili en iyi şey, geçici olarak sildiğiniz her şeyi dahili depolama biriminden kaydetmesidir. Daha da ilginç olanı, Android akıllı telefonunuzda çalıştırmak için Dumpster’ın root erişimine ihtiyaç duymamasıdır. Bu yüzden, Dumpster, şu anda kullanabileceğiniz en iyi Geri Dönüşüm Kutusu uygulamalarından biridir.

DiskDigger

DiskDigger, Android cihazınızda kullanabileceğiniz başka bir en iyi geri dönüşüm kutusu uygulamasıdır. Tıpkı Dumpster gibi, DiskDigger de silinmiş tüm dosyaları Android akıllı telefonunuza kaydeder. DiskDigger’ın bir başka özelliği de, kullanıcıların DiskDigger’in bulut hizmetini kullanarak silinen dosyaları kaydetmelerini sağlayan bulut depolama hizmetidir. Bu nedenle, DiskDigger, göz önünde bulundurabileceğiniz başka bir en iyi seçenektir.

Recycle Master

Recycle Master, akıllı telefonunuzda sildiğiniz her şeyin yedeğini alan listedeki bir başka en iyi geri dönüşüm kutusu uygulamasıdır. Uygulamanın iyi organize ve anlaşılır görünüyor temiz bir arayüz ile geliyor. Yani, Master Recycle Android akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz başka bir en iyi çöp kutusu uygulamasıdır.

Cx File Explorer

Cx Dosya Gezgini, geri dönüşüm kutusu özelliklerine sahip olan Android akıllı telefonunuz için tam teşekküllü bir dosya yöneticisi uygulamasıdır. Uygulamanın aslında yerleşik Geri Dönüşüm Kutusu özelliği vardır. Bu, Cx Dosya Gezgini’ni kullanarak sildiğiniz her dosyanın Geri Dönüşüm Kutusu klasöründe depolandığı anlamına gelir. Böylece, uygulama kullanıcıların yanlışlıkla silinen dosyaları geri yüklemelerine olanak tanır. Yani, Cx Dosya Gezgini şu anda kullanabileceğiniz başka bir en iyi geri dönüşüm kutusu Android uygulamasıdır.