En iyi fotograf duzenleme uygulamalari 1

Android için En İyi 3 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

Akıllı telefonunuzla fotoğraf çekmek ve bunları sosyal medyada paylaşmak, günümüzde dikkatinizi çeken ve daha çekici görünmesini sağlayan fotoğraflarınızı düzenleyebileceğinizi öğrenene kadar harika bir trend. Nereye giderseniz gidin, akıllı telefonunuzdan her zaman selfie veya resimler çekersiniz ve sosyal medya hesabınızda paylaşmadan önce, fotoğraflarınıza ekstra bir yaşam kazandıracak Android için en iyi 3 fotoğraf düzenleme uygulamasından oluşan seçimlerimize göz atın.

fotoğraf düzenleme uygulamaları

Pixlr

Autodesk tarafından Pixlr Android ve iOS için ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Seçilebilecek çok sayıda araç ve efekt ile bu, tonlarca özellik konusunda size yardımcı olacak bir sonraki fotoğraf düzenleme uygulamanız olabilir. Sadece kontrastı, doygunluk seviyelerini ve renkleri ayarlamaktan başka, doodle ve çıkartma gibi nesneler yaratabilir. 2 milyondan fazla ücretsiz efekt, yer paylaşımı ve filtre kombinasyonu vardır.

Photo Grid – Photo Collage Maker

Photo Grid, kolaj odaklı bir uygulamadan daha fazlasıdır, ancak yalnızca kolajlar oluşturmaktan çok daha fazlasını yapabilir. Google Play mağazasında yaygın olarak kullanılan uygulamalardan biri. Sık sık telefonumda Instagram için kullanılır. Bu Fotoğraf kolajı editörü, sıradan fotoğrafları, Instagram için mükemmel tasarım düzeniyle değerli fotoğraf kolajları içinde birleştirmenize izin verir. Ayrıca, fotoğrafınız için büyüleyici kategorilere ayrılmış filtreleri, etiketleri ve metinleri de destekler. Pokemon, Kedi kulağı, Gökkuşağı ağzı, Gece Kulübü, vb. gibi onlarca dinamik çıkartmaya sahiptir.

Snapseed

Şimdiye kadar kullanılan en hafif ve en iyi uygulamalardan biri. Google tarafından geliştirilen bir dizi araç ve filtreye sahiptir. İyileştirme, Fırça, Yapı, HDR, Perspektif ve Kırpma, Döndürme, Metin, Objektif Bulanıklığı, Büyüleyici Işık ve diğer birçok özellik desteklenir. Fotoğrafları düzenlemek için sorunsuz bir uygulama istiyorsanız, Snapseed’i deneyin.