Concept D 1

Acer, Özellikle Yaratıcı İnsanlar İçin Yeni Notebookları Tanıttı

Fotoğraflarla veya videolarla çok çalışıyorsanız, en yüksek renk kalitesine sahip monitörlere ihtiyacınız vardır. Acer şimdi bu müşterilere yeni bir model serisi ile hizmet etmek istiyor. Sağlayıcının programda yeni iş defterleri ve oyun dizüstü bilgisayarı da var.

Acer, özellikle tasarımcılar ve yaratıcı profesyoneller için yeni bir dizüstü bilgisayar serisi tanıttı. Diğer yeniliklerin yanı sıra, şirket New York’ta Concept D adlı yeni ürününü tanıttı.

Acer patron Jason Chen, her şeyden önce, görüntüleri profesyonelce işleyen ve yüksek kontrastlı ve yüksek renk kalitesinde ekranlar için önemli olan kullanıcıları hedeflediklerini belirtti. Acer’ın Batı Avrupa’daki işinden sorumlu olan Wilfried Thom, “Cihazlardaki talepler değişti, donanım gereksinimleri birçok alanda önemli ölçüde arttı” dedi.

Concept D

Hem Konsept D5 hem de Haziran ayından itibaren mevcut olacak D7 ve D9, Adobe RGB renk alanının% 100’ünü ve renk sistemi için% 94’ü kaplayan Ultra HD çözünürlükte özelliklere sahip Pantone sertifikalıdır.

Concept D Özellikler

D9 ile, kalem operasyonu için hazırlanan 17,3 inç ekran tamamen menteşeli bir menteşe üzerinde serbestçe dönebiliyor ve ayarlanabiliyor. 15.6 inçlik D7, videoları gerçek zamanlı olarak 6K çözünürlükte işlemek ve oluşturmak için yeterli gücü sağlamaktadır.

Yeni gelenler arasında, 1,7 inç kalınlığın altında ve yaklaşık 1,1 kilogram ağırlığında olan, darbeye dayanıklı durumlarda Travelmate P6 serisi iş defterleri var. Ayrıca, avuç içi dayanağı ve dokunmatik yüzeye sahip klavyenin biraz çıkarılabildiği oyun dizüstü bilgisayarı Predator Helios 700 satışa sunuldu.