a101-kapıda

A101 Kapıda uygulamasını Hayata Geçirdi. Artık A101’den Online Eve Sipariş Verebilirsiniz!

Zincir marketler arasında yer alan A101, A101 Kapıda isimli mobil uygulamasını hayata geçirdi. A101 Kapıda uygulaması üzerinden sipariş verildiğinde; sipariş verilen  lokasyona en yakın mağazanın bilgilendirilmesi ve en kısa sürede siparişlerin eve teslim edilmesi şeklinde çalışıyor.

Covid nedeni ile değişen akıllı telefon kullanım alışkanlığı arasına e-ticaret platformlarının da katıldığı söylenebilir. Kullanıcılar artık ihtiyaçlarını istedikleri internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden alabiliyorlar. Şimdi ise ülkemizde yer alan zincir marketler arasında yer alan A101 süpermarket, kendi eve sipariş uygulamasını kullanıcılara sundu. A101 Kapıda adında gelen mobil uygulama ile tüketicilere yeni bir hizmet sunuluyor.

a101 eve servis 769

Tüketiciler bu uygulama sayesinde ihtiyaçları olan gıdaların siparişini online olarak verebiliyor. Verilen sipariş en yakın mağazaya bilgi olarak gidiyor ve A101 çalışanları ürünü çok hızlı bir şekilde size ulaştırıyor. Bu bakımdan tüketicilerin alışveriş istekleri daha rahat olması sağlanmış oluyor.

A101’in açıklaması ile uygun fiyata dikkat çekiyor!

A101 Kapıda uygulaması şuan için aktif olarak İstanbul’da Kadıköy, Ataşehir ve Üsküdar’da ikametgah eden kişilerce aktif olarak kullanılabiliyor. Ancak en kısa sürede tüm ülkeye yayılacağı ifade ediliyor.

A101 Kapıda uygulamasını Android cihazlarda Google Play ile iOS işiletim sistemine sahip cihazlarda ise App Store üzerinden indirebilirsiniz.