Xiaomi Logo 1

48 Saatte 1 Milyondan Fazla Satış Rakamına Ulaştı!

Yenilikleri ve tasarımı ile her geçen gün adını daha fazla duyurmaya başlayan Çin’in dev akıllı telefon üreticisi Xiaomi; Hindistan’da 48 saat içerisinde 1 milyondan fazla telefon sattışı gerçekleştirdiğini doğruladı.

48 saatte 1 milyondan fazla satışın gerçekleştiği, Amazon ve Flipkart tarafından yapılan açıklama ile birlikte ortaya çıkması üzere; Xiaomi bu açıklamayı doğruladı. Xiaomi açısından oldukça önemli olan bu gelişme bir yandan da rakipleri tarafından da önem taşımakta.

Xiaomi açıklamasın da ” Bu bir başarı ve endüstriyel olarak ilki gösteriyor. Xiaomi Hindistan için önemli bir kilometre taşını geride bırakmayı başarmış oldu.” kelimelerini kullanarak açıklamayı doğruladı.

Xiaomi Mi 7 Nasıl Olması Bekleniyor?

Xiaomi‘nin yeni amiral gemisi olacak olan Mi 7’de 6 inçlik çerçevesiz dokunmatik ekran kullanması muhtemel gözüküyor. Arka kamera olarak 21 MP çözünürlüğüne sahip kamera kullanılacağı tahmin edilirken; işlemci olarak hangi işlemcinin tercih edileceği kestirilemese de 8 GB RAM, artık standart hale gelecek olan yüz tanıma teknolojisini, ekrana entegre parmak izi okuyucusu, ve dahili hafıza seçeneği olarak 64 GB ve 128 GB ile sunulması bekleniliyor.