48 MP Kameraya Sahip Xiaomi Mi 9 ile Çekilen İlk Fotoğraflar Paylaşıldı

Xiaomi’nin ortaklarından biri olan Chuan Wang, Xiaomi Mi 9 ile çekilmiş fotoğrafları yayınladı. Mi 9, kamera performansı ile rakiplerini köşeye sıkıştıracak gibi gözüküyor.


Çinli üreticinin önümüzde ki hafta gerçekleştireceği lansman etkinlikte tanıtacağı yeni amiral gemisi Mi 9 için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan detaylar Xiaomi Mi 9’un üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını destekler nitelikte. Ortaya çıkan görüntüler  cihazın kamera performansı için beklentileri de yukarı çekiyor.
Mİ9 FOTO

Chuan Wang, Weibo’da yaptığı paylaşım ile Xiaomi Mi 9 kamerası ile çekilen ilk fotoğrafları paylaştı. Üç ayrı sahnede çekilmiş üç fotoğraf paylaşan Wang, Xiaomi’nin Mi 9 ile birlikte kamera yarışında Xiaomi’nin de olacağının sinyalini verdi.

Mİ 9 4

Kontrast oranının çok iyi olduğunu söyleyebileceğimiz fotograflarda netlik ve renk doğruluğu da oldukça iyi optimize edildiği gözüküyor. Görsellerde ki arka planların bulanıklaşmamış olması, fotoğraflar da mükemmel bir performans olmasa da iddialı olacağını gösteriyor.