4 GB RAM’i bulunan gizemli iPhone modelinin benchmark sonucu paylaşıldı!

Apple’ın, Eylül ayındaki lansmanda tanıtacağı iPhone modellerinden birisine ait olma ihtimali bulunan benchmark sonucu paylaşıldı.


Apple’ın yeni akıllı telefonları, bu kez de bir Geekbench benchmark sonucunun paylaşılmasıyla gündemde yer buldu. Testte iPhone11,2 ismiyle beliren akıllı telefonun, Eylül ayında tanıtılması beklenen üç modelden hangisi olduğunu henüz bilemiyoruz. Ancak benchmark sonucu, bu cihazın şimdiye kadar satışa sunulmuş tüm iPhone modellerinden güçlü olduğunu ve 4 GB RAM’inin bulunduğunu gösteriyor. İşte paylaşılan görsel:

iPhone benchmark

Görselde dikkat çeken başka detaylar da mevcut. Örneğin bu cihaz iOS 12.0 işletim sistemini kullanıyor ve işlemci hızı 2.49 GHz olarak belirtilmiş. A11 Bionic’ten güç alan iPhone X’in işlemci hızının 2.39 GHz olduğu biliniyor ve cihaz 3 GB RAM’e sahip.

Bir diğer önemli nokta da cihazın tek çekirdek ve çoklu çekirdek testlerinden aldığı puanlar. Bu puanlar da şimdiye kadar kaydedilmiş tüm Apple cihazlarının üstünde. Tüm bu karşılaştırmadan yola çıkarak iPhone11,2 olarak belirtilen cihazın iPhone X Plus olduğunu tahmin ediyoruz. Bu tahminimizin doğru olup olmadığını diğer sızıntılar gösterecektir.

Kaynak