meizu-15-plus

3 Tarafı Tamamen Çerçevesiz Meizu Geliyor!

Gelen bilgilere göre Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu üç tarafı ultra ince çerçeveli bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor!

Sızdırılan bilgilere göre tasarım görüntülerinde telefonunun 3 tarafında oldukça ince bir çerçeve bulunuyor. Öte yandan kalın kısmı olan üst kısmında ise gerekli sensör ve kameraların yer alacağı görülüyor. Meizu 15 Plus olarak piyasaya sürülecek olan telefon birçok kişi tarafından sabırsızlıkla beklenmeye başlandı bile.

Çin’in en önemli akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Meizu, dünya genelinde kendisini pek ispat edemese de Çin pazarında oldukça başarılı bir üretici olarak dikkat çekiyor. Meizu tarafından yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı belirtildi. Firmanın yeni amiral gemi modeli tasarımı ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

Üstün Özelliklere Sahip 3 Tarafı Çerçevesiz Model Meizu 15 Plus

Söylentilere göre yeni amiral gemisi modelinde Qualcomm Snapdragon 845 veya Exynos 8895 çipseti yer alacak. Çizimlere bakıldığında telefonun arka kısmında 2 adet kamera bulunurken, bunların yanı sıra LED flaş ve oto-fokus üniteleri bulunuyor. Telefonunun parmak okuyucu sensörü telefonun arka kısmında bulunmazken tahminlere göre sensör yeni bir teknoloji olan ekrana gömülü halde gelmesi bekleniyor.

Telefonun yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılması bekleniyor.