2020 en iyi laptop 1

 2020 yılının en iyi dizüstü bilgisayar modelleri

Dizüstü bilgisayarların hayatımızın son derece kolaylaştıran bilgisayarlardır Çünkü her tarafa taşınabilir ve Bulut sistemini de kullanarak her ortamda işlerinizi aksatmadan yürütebilme olanağı sağlar. Elektrik kesintilerinde 3 saat dayanan pili sayesinde işlemlerinizi kesintisiz yapabiliyorsunuz. Bu nedenle hemen herkese dizüstü bilgisayar lazım ancak Hem ucuz hem de kaliteli dizüstü bilgisayarı seçebilmek biraz araştırma gerektiriyor bizde bu makalede sizler için 2020 yılının en iyi dizüstü bilgisayar modelleri listesini hazırladık.

 

Araştırmalarımıza göre en iyi çok amaçlı dizüstü bilgisayar modeli Dell XPS 13 modelidir Bu modelin teknik ayrıntılarına bu makalenin seyri içinde devam edeceğiz. Yine en iyi bütçeli dizüstü bilgisayar 2020 yılı için Honour magicbook 14 olarak gösterilebilir. Fiyat olarak en pahalı ve en değerli dizüstü bilgisayar ise Microsoft Surface laptop 3 13 modelidir. Hafif dizüstü bilgisayar isteyenlere önereceğimiz model  Acer Swift 5 dizüstü bilgisayar olacaktır. 17 inç laptop bilgisayar kategorisinde LG gram 17 model bilgisayar almanızı tavsiye ediyoruz. Bu yıl en iyi oyun dizüstü bilgisayarı ise Asus Rog zephyrus g14 bilgisayar modelidir. Gerektiğinde tablet gerektiğinde dizüstü bilgisayar olabilen hibrit en iyi dizüstü bilgisayar Surface Pro 7 modelidir.

 

 

 Dell XPS 13 dizüstü bilgisayar

 

Bu modelin verimliliği son derece mükemmeldir bu cihaz oldukça ince ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Çok rahat oynayabileceğiniz klavyesi vardır 10 nesil intel core i5 işlemci kullanmaktadır. Ayrıca 8 GB RAM ve SD disk kullanmaktadır. 13 inçlik bu bilgisayar Dell şirketinin en iyi tasarımlarından biri olarak gösteriliyor

 

 Honour magicbook 14 dizüstü bilgisayar

 

Bu model genellikle öğrenciler için tercih edilmektedir, hoş ve rahat bir yazma deneyimi sunar. Verimliliği ve performansı oldukça yüksektir cihazın 14 inç full HD ekran 8 GB Ram’i ve AMD Ryzen 5 3500 işlemcisi bulunmaktadır. Cihazı satın aldığınızda Windows 10 işletim sistemi ile beraber geliyor ve şu anda bu Cihazın fiyatı 570 avro olarak sunulmaktadır.

honour magic

MacBook Pro 16 inç dizüstü bilgisayar

İnanılmaz derecede güçlü bir performans sergileyen bu bilgisayarın 16 GB Ram’i ve 512 GB depolama alanı bulunmakta Intel Core i7 işlemci ile çalışan metalik uzay grisi kasaya sahip olan bu bilgisayarla hayallerinizi zorlamadan gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Cihazın yüksek teknik donanımları gereği biraz pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca cihazda wifi 6 kablosuz teknolojisi bulunmuyor. Bu da cihazın eksik taraflarını gösteriyor. Bu cihazı satın almaya çalıştığımızda 2300 Avro ödeme yapmanız gerekecek

 

 Surface Laptop 3 -13 İnç dizüstü bilgisayar

 

Son derece şık bir tasarıma sahip olan ve mükemmel performansı olan 4 renk seçeneği ile gelen bu dizüstü bilgisayar şu an piyasada mevcut olan en iyi bilgisayarlardan biri olarak görülüyor. Photoshop çalışmaları ve oyunlar için tercih edilebilecek en iyi dizüstü bilgisayar olduğunu söyleyebiliriz, pil ömrü de oldukça uzundur. Bu cihazı satın almak istediğinizde yine 2.300 Euro ödeme yapmanız gerekiyor. En iyi e-ticaret seo yöntemleri de bu sektörde aktif kişiler için faydalı bir kaynak.

surface

Acer Swift 5 Model Laptop

Acer Swift 5 model dizüstü bilgisayar,  sessiz çalışan hoş ve ince bir tasarıma sahiptir. 14 inç ekranı AMD Ryzen 3500U model işlemcisi, 8 GB ram ve Radeon Vega grafik kartı bulunmaktadır.  850-950 Avro fiyatla çeşitli e- ticaret sitelerinde satılmaktadır.

acer