tv 2

2020 en iyi oyun televizyon modelleri

LED veya LCD televizyonlarda oyun oynamanın keyfi başkadır. Bilgisayar monitörleri neden büyük televizyon ekranlarına geçişin başladığı son birkaç yılda bu ihtiyacınızı gidilecek en iyi oyun monitör ya da oyun TV 2020  modellerini sizler için Araştırdık. Bu araştırma yaparken temel kriterimiz en karmaşık oyunlarda bile yüksek frekanslarda resim yenileme yeteneği en fazla olan modelleri dikkate aldık. Son yıllarda LED TV üreticileri oyun severler ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yeni modeller üretmeye başladılar. Bu bakımdan en iyi oyun monitörleri makalemizde en yeni 4K OLED oyun TV modellerini inceliyoruz

 

 

 LG B9 OLED oyun TV

 

Bu modeli seçmemizin en büyük nedeni 55 inç ekrana sahip olması ve 4K çözünürlükte kaliteli görüntü sunmasıdır. Oyun oynarken rahatsız edici ekran kaynaklı problemleri tamamen ortadan kaldıran Bu televizyon parlak aydınlatma şartlarında bile yansımaları mükemmel derecede İyi idare etmektedir resim yenileme hızının 120 Hertz olması daha bu televizyonu tercih etme nedenidir. Bilgisayarınızdan ya da Xbox One cihazınızdan oyun oynamaya başladığınızda bu ekran otomatik olarak oyun moduna geçmektedir

 

tv

 

 LG C9 OLED oyun TV

 

 

Bu televizyon da 55 inç ekrana sahip ve 4K çözünürlük destekleyen bir televizyon modelidir, renk doğruluğuna önem veren oyun severler için kolaylıkla tercih edilebilecek bir televizyondur. İstenildiğinde oyun anında daha parlak hale getirilebilir cihazın gradyan kullanımı son derece iyidir. Bu Monitörün HDR özelliği mevcuttur.

Vizio p serisi kuantum oyun TV

 

2019 yılında piyasaya çıkarılan bu televizyonun 65 inç boyutu var Ve bu da 4 K çözünürlüğü destekliyor. Piyasada alabileceğiniz en kaliteli 4K led oyun televizyonu bu model olacaktır. Vizio P Serisi Quantum 2019 harika bir 4K deneyimi sunar. Mükemmel kontrast oranı ve mükemmel yerel karartma özelliği sayesinde karanlık ortamlarda daha iyi oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.  Oyun için mükemmel olan mükemmel tepki süresine sahip çok iyi hareket idaresine sahip bir TV modeli olduğunu söyleyebiliriz, genel özelliklerine baktığımızda  özel düşük gecikmeli HDMI bağlantı noktasında olağanüstü düşük giriş gecikmesine sahiptir. İsterseniz bu televizyonu sadece PC monitörü olarak kullanmanız da mümkündür.

 

Samsung Ru 8000 Oyun TV

 

Samsung bu kategoride yarışan en güçlü monitör üretici firmaların başını çekiyor.  Samsung RU8000, mükemmel görüntü kalitesine sahip çok iyi bir 4K oyun TV modelidir, ister normal TV olarak kullanın ister Oyun TV olarak kullanın her zaman iş görecektir. . Karanlık ortamlarda daha iyi performans sunan RU8000 iyi SDR pik parlaklığına ve iyi yansıtma yeteneğine sahiptir. TV’nin geniş bir renk gamı ​​vardır. Bu TV modelinde en iyi oyun deneyimi için TV’nin tam karşısına oturmanız gerekiyor. Yan açılardan beklenen kaliteyi alamazsınız. Söz konusu bu Oyun TV modelleri uzun süre yeni çıkacak karmaşık grafiklere sahip oyunlarda sorunsuz keyif almanızı sağlayacak modellerdir.