vetrandevu 1

Veteriner Hekimlere Kolay ve Hızlıca Ulaşmayı Sağlayan Girişim, Vet Randevu

Hayvan severler olarak en yakın dostlarımız olan evcil hayvanlarımız artık hayatımızda ve evimizde çok büyük bir anlam teşkil ediyor. Bu sebeple onların sağlıklı olması ve doğru beslenmesi son derece önemli. Onların sağlık durumunu takip etmek için en az bir veteriner hekim tarafından düzenli periyotlar halinde muayene edilmesi son derece önem arz ediyor. Bu nokta da sağlıklı bir şekilde hızlı ve pratik olarak bir veteriner hekime ulaşmakta önemli hale geliyor. Veteriner hekimlerin yoğun tempoda çalıştıkları için gelen talepleri randevu oluşturarak çözmeye çalışıyorlar. Bu nokta da veteriner hekim odalarının tavsiye ile de artık veteriner randevusistemlerini kullanılmaya başlandı.

Veteriner Hekimler ve Klinikleri İçin Hasta Takibi ve Klinik Yönetimi 

Vetrandevu.com veteriner kliniklerinin ihtiyaç duyacağı hasta takibi, aşı takibi, kliniğe ait cari ve finansal süreçlerin yönetilebildiği bir altyapı sunuyor. Sunmuş olduğu veteriner takip programıile birlikte artık günü geçmiş ya da yaklaşmakta olan aşı ve muayene hatırlatmalarınızı unutmak ya da hatırlatmamak gibi derdiniz ortadan kalkıyor. Sizin yerinize ilgili hastanıza otomatik hatırlatmaları e-posta ve sms ile gerçekleştiriyor. Aynı zamanda sunmuş olduğu Finans modülü ile de gelir gider durumunuzu takip edebilirsiniz. Bu sayede zamandan tasarruf edip gelir gider dengenizi sağlayabilirsiniz.

Resim1

Çok Kısa Süre İçinde Randevu Alın

 Vetrandevu.com üzerinde yer alan veteriner hekim profilleri üzerinden veteriner hekimin randevu alınabileceği saatleri görüp uygun olan saate randevu alabilirsiniz. Online randevu özelliğini kullanarak telefon ile randevu alışkanlığı olan veteriner hekimlere yeni bir kolaylık sağlanıyor.

Tüm Veteriner Hekim ve Klinik Profilleri Bir Arada

Bu özellik sayesinde tüm Türkiye’de yer alan veteriner hekim ve kliniklere dair birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Klinik ve veteriner hekimlerin hizmet verdiği uzmanlık alanları, fotoğrafları, açık adresleri, çalışma saatleri ve daha birçok bilgiye ulaşarak gideceğiniz hekime dair bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede veteriner hekimlerin itibarı internet ortamında korunmuş oluyor.

Veteriner Hekiminize Soru Sorun

Veterinere Soru Sorözelliği sayesinde evcil hayvanınıza dair merak ettiğinizi tüm soruları dilerseniz hizmet aldığınız veteriner hekime, dilerseniz de herhangi bir uzmanın cevap vermesi amacıyla havuza bırakabilirsiniz. Sorunuza cevap verildiği anda e-posta yoluyla bilgilendirilirsiniz. Yine daha önceden hizmet aldığınız veteriner hekiminiz hakkında yorum yazabilirsiniz.  Tüm bu bilgilere ve özelliklere masaüstü, tablet ve mobil cihazlarınızdan erişebilirsiniz.