yahoo messenger temmuz ayinda kapaniyor

Yahoo Messenger, Temmuz’da Kapanıyor!

İnternet’in ilk zamanlarında hepimizin bildiği gibi Yahoo!’nun mesajlaşma hizmeti olan Yahoo Messenger’ın Temmuz ayında kapanacağı kısa süre önce açıklandı. İşte detaylar…

Ülkemizde internetin vatandaşlar tarafından benimsenmesinden hemen sonra en çok dikkat çeken sitelerden biri şüphesiz Yahoo! olarak biliniyordu. O zamanlarda en fazla zaman geçirilen Yahoo! hakkında kötü bir haber daha geldi.

Şirketin kısa süre önce bir açıklamasına göre yeni iletişim araçlarını sunmak adına 20 yıllık bir hizmete dayanan Yahoo Messenger‘ın 17 Temmuz gibi kapatılacağı belirtildi. Kullanıcılar bu tarihten sonra sohbetlerine devam edemeyeceği, blog sayfası üzerinden duyuruldu. Elbette bu durum üzerine kullanıcıların akıllarında bazı cevapsız sorular olmaması adına detaylar aktarıldı:

“Yahoo Messenger, 17 Temmuz 2018’den sonra artık desteklenmeyecek. O zamana kadar hizmeti normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak 17 Temmuz’dan sonra sohbetlerinize artık erişemeyeceksiniz ve hizmet artık çalışmayacak.”

Yahoo Messenger’ın kapatılacak olması elbette diğer sosyal medya platformları olan WhatsApp, Facebook Messenger, Bip kullanıcılarını da olumsuz yönde etkiliyor. Çünkü birçok platformda farklı kişilerle mesajlaşan kişiler artık Yahoo Messenger’ı kullanamayacak. Sohbet yedeklerinizi almayı unutmayın…