Samsung Galaxy S9 Yazılımı, Beta Formda Test için Hazır

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus, önümüzdeki yıl duyurulacak ve akıllı telefonlar şimdiye dek en hızlı ve en gelişmiş iki telefon olması bekleniyor. Samsung’un Qualcomm ile olan rahat ilişkisi rakiplerinin önüne geçmesine yardımcı oluyor.

Özellikle belirtecek olursak eğer, Galaxy S9 yazılımı %25’e varan bir performans artışı sergileyecek. Hatta bu durumu desteklemek adına Snapdragon 845 işlemciden yardım alacak. Qualcomm yine akıllı telefonlar için bazı çalışmalar üzerinde duruyor. İlk olarak Galaxy S9, yeni teknolojiyi ilk kullanan akıllı telefon olurken, yazılımı ile öne çıkmayı sağlayacak.

Samsung’un yeni kararları ve düşünceleri önümüzdeki yıl Galaxy S9 satışlarını arttırmak için özel olarak hazırlandı. Diğer akıllı telefon üreticileri be teknolojiyi kullanana dek Samsung çoktan zirveye ulaşmış olacak.

Yeni işlemci, teknoloji sevenleri oldukça memnun edecek. Fakat akıllı telefonlardan en fazla performansı isteyenleri ilgilendirecek gibi duruyor.

Önizleme sürümü ABD, Güney Kore ve İngiltere’deki kullanıcılar için kullanılabilir durumda. Yazılıma erişmek için ise Galaxy S8 veya S8 Plus kullanıcısı olmanız şart. Ayrıca Samsung hesabınızda olmalı.