2020 Yılının En Çok Satın Alınan Cep Telefonları Nelerdir?

2020 Yılının En Çok Satın Alınan Cep Telefonları Nelerdir?

2020 yılını bitirmeye çok az bir süre kala sizin için hayatımızın en önemli parçalarından biri olan cep telefonlarından hangi markaların bu yıl daha çok satın alındığını araştırdık. Akıllı telefon piyasası son yıllarda tekellikten çıkarak birçok alternatif marka üretime geçmiştir. Ciddi teknolojik özelliklere sahip telefonlar piyasaya; uygun fiyatlarla ve ciddi reklam bütçeleri ile giriş yaptılar. Geçtiğimiz yıllarda Apple ve Samsung dışında ki markalar çok fazla tercih edilmezken son yollarda bu markalara ek olarak Oppo, Huwai ve Xiaomi çıkarttıkları akıllı telefonlara piyasaya hızlı bir giriş yaparak liderleri yerlerinden sarstılar. Bu yıl için sıralamaya bakacak olursak Apple, yeni piyasa şartlarına uyum sağlayabilmek için model üretmelerine bir önceki yıllara göre daha da hız vermiştir. Ve bu yılı Lider olarak kapatmayı başarmıştır. Iphone 11 bu yılın en çok satın alınan telefonu olarak 1. Sırada yer almaktadır. Onu Samsung’un ürettiği Galaxy A51 2. Sırada, Xiaomi Redmi Note8 ve Redmi Note8 Pro ile takip etmektedir.

2020 Yılının En Çok Satın Alınan Cep Telefonları Nelerdir?

2020 Yılının En Çok Satın Alınan Cep Telefonlarını kullanıcılar Neden Tercih Etti?

En çok tercih edilen cep telefonlarının neden tercih edildiğini de sizler için araştırdık. Bu akıllı cep telefonların ortak özelliklerinden biri fotoğraf çekimindeki görüntü kaliteleridir. Diğer özellik depolama özelliği iken bir başka özellikleri ise işletim sisteminin hızlılığıdır. Ayrıca hızlı şarj olabilmenin yanı sıra her telefonun kendine göre fotoğraf uygulamasında ekstra efektleri ve filtreleri bulunmaktadır. Bu efektler ve filtreler günümüz sosyal medya kullanımının yoğunluğu göz önünde bulundurulduğunda önemlilik arz etmektedir.

Akıllı Cep Telefonlarını Destekleyen Aksesuarlar

Öncelikle cep telefonunuz ya da farklı bir teknolojik ürününüz şarj ünitesi yardımı ile çalışıyorsa mutlaka orijinal şarj ürünü kullanılmalıdır. Buna ek olarak yeni dönemde kablosuz kulaklıklar ve akıllı saatler cep telefonu kullanıcıları için vazgeçilmez aksesuarlardır. Satın alınan akıllı cep telefonlarıyla birlikte bu ürünlerinde satışlarında ciddi artış söz konusu olmuştur. Kulaklıklar hafif ve sizi rahatsız etmeyecek konforda üretilirken akıllı saatler ise cep telefonunuzla eşleşerek e-mail, mesaj arama takiplerinizi kolaylaştırmaktadır.