2018 model iPhonelarda iPhone X 6P lens kullanilabilir

2018 model iPhone’larda iPhone X 6P lens kullanılabilir

Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın önümüzdeki yıl iPhone modellerinde iPhone’larda iPhone X’da yer alan 6P lensi kullanacağını iddia etti!

Ming-Chi Kuo, kısa süre önce bir açıklamada bulunarak 2018 yılında Apple’ın tanıtacağı yeni iPhone modellerinde iPhone X kamera lensi kullanılacak dedi. Analist Kuo, yatırımcılara sunmuş olduğu bir notta, Apple’ın 2018 model iPhone modellerinde 7P ve 2G3P hibrit lens kullanılacağı yönündeki iddiaları tersledi.

Bilindiği gibi iPhone X modelinde 6P lens kullanılmakta. Apple 7P lensine geçmeyi planlıyorsa eğer 2018 model iPhone’larda tedarik sıkıntısı açısından ciddi bir risk olduğu öne sürülüyor. Analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın bu şekilde sıkıntılar çekmemesi için önümüzdeki yıl aynı lensi kullanacağını öne sürdü.

iPhone X, 6P Lens ile yola devam

iPhone X’da f/2.8 diyafram açıklığı bulunuyor. Bu bakımdan iPhone 8 Plus modelinden daha hızlı af 2.4 diyafram açılı bir kamera yer alıyor. Ayrıca her iki kamera da optik sabitleyici kullanılmış. Eğer analist Kuo, her zaman olduğu gibi haklı çıkarsa durum bu şekilde olacak.