Discord Botlari

En İyi Discord Botları

Discord botları kullanıcıların, çeşitli işlerini daha kolay hale getirir. Oyun odaklı bir iletişim uygulaması olan Discord, dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Mesajları silme, müzik açma ve bu tarz görevlere sahip olan botlar kullanıcıların daha iyi bir deneyime sahip olmasını sağlar. Aktif olarak Discord kullanana kişiler, hangi botların ne işe yaradığı hakkında bilgi sahibi olabilir. İlk defa uygulama içinde bot kullanacak olan kullanıcılar için en popüler olan botlardan bahsedilebilir.

ProBot

ProBot, uygulama içinde en popüler olan botlardan biridir. Discord sunucusuna hoş geldiniz gibi karşılama mesajlarının otomatik şekilde ayarlanmasına imkan sunar. Sunucuya yeni katılan bir üye olduğu zaman ayarlamalar sayesinde otomatik olarak karşılama mesaj gönderilir. Sunucu içinde çeşitli erişimler yapılmasına izin veren bot; gelen soruları otomatik şekilde cevaplama ve istatistikleri görme gibi seçeneklere sahiptir. Sunucu içinde yaşanan kötü davranışları otomatik şekilde banlaması Discord botları arasında en sevilenler arasında yer almasını sağlar.

Dank Memer

Eğlence botu olarak adlandırmak mümkündür ve 4 milyondan fazla kullanıcı tarafından aktif şekilde kullanılır. Sunucu içinde arkadaşları ile eğlenceli ve komik görüntüler paylaşmak isteyen kullanıcılara uygun bir bottur. Kişisel olarak komik görüntülerin oluşturulmasına da imkan sunar. Eğlence odaklı bir bot olmasının yanı sıra; çeşitli oyunlar oynan arak bot için özel olarak geliştirilmiş olan bir para birimi kazanılabilir. Kazanılan para ile birçok farklı eşya satın alınabilir.

Discord Botlari 2

MEE6

Görev seçenekleri oldukça kapsamlı olan botlardan biridir. Denetleme botları olarak kullanılan seçeneklerin arasında ilk sırada yer alır. Sunucuda spam, küfür ve spoiler gibi kural ihlali yapan kullanıcılara karşı savunma imkanı sunar. MEE6, kural ihlalinde bulunan kullanıcıları otomatik bir şekilde algılayabilir. İhlal yapan kullanıcılar için sizin komutuna göre geçici ve kalıcı banlama yapabilir. Discord botları arasında öne çıkan botlardan biri olmasının sebebi; kullanıcılara rol atama, davet etme ve sunucu kurallarını açıklama tarzında görevleri sorunsuz şekilde yerine getirmesidir.

Invite Manager

Özellikle kalabalık Discord sunucuları için oldukça verimli olan botlardan biridir. Invite Manager sunucuda yer alan üyelerin kim tarafından davet edildiği ile ilgili tam ve eksiksiz listeler hazırlayabilir. Raporlar sayesinde sunucu çok daha kolay bir şekilde takip edilebilir. Hangi üyenin kaç kullanıcı davet ettiği de sunulan veriler arasında yer alır.

Octave

Octave müzik botları arasında yer alır. Discord kullanıcıları tarafından en çok talep gören botlardan biridir. YouTube ve Soundcloud kullanılarak şarkı dinlemek bot sayesinde mümkün hale gelir. Discord botları uygulama kullanıcıların daha pratik bir kullanıma sahip olmasına yardımcı olur. Müzik dinlemek isteyen kişiler, sunucu dışına çıkmadan şarkılar dinleyebilir. Çalma listeleri oluşturmak ve eklemeler yapmak için imkanlar sunan bir bottur. Kullanıcılar aynı zamanda bot sayesinde şarkıların sözlerine de erişebilir.