e psor 1

Zula E-Spor İstanbulda Hizmete Açıldı!

Ülkemizde çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zula’nın E-Spor merkezi Nonstop, İstanbulda hizmete başladı. İşte Zula E-spor hizmeti hakkında detaylar..

InGame Group, ülkemizin ilk E-Spor merkezini Demirören İstiklal’de açarak oyuncuların hizmetine sundu. Açışışı InGame Group Kurucu ortağı olan Genco Alp, Üst yönetisi Alpay Alptekin ve Türkiye E-Spor Federasyonu yetkilileri katıldı. InGame Group, ortağı Genco alp ise içerisinde bulundurduğu duygusal anları basın mensuplarıyla paylaştı. InGame Group olarak bir ay içerisinde 6 milyon erişim ve 2 milyon etkileşim barışını aştıklarını belirtirken, bu hizmet konusunda son gaz yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

zula

Genco Alp’in açıklamaları ise şöyle;

“InGame Group, Türkiye’de E-Spor’a ve sporcusuna en çok yatırım yapan şirket. Biz e-sporun yanında olmaya devam edeceğiz. Türk firması olmamız omuzlarımıza çok daya büyük bir sorumluluk yüklüyor. Türkiye’den uluslararası çapta oyunların ve oyuncuların çıkması için gece gündüz çalışıyoruz. Hızlı bir şekilde büyüyoruz. Şu anda geldiğimiz noktada 3 ayrı kıtada, 10 farklı bölgede ve 11 farklı dil seçeneğiyle yayın yapıyoruz.”

Üç yıl içerisinde bu havuzu 100 milyon insana ulaştırma hedefindeyiz. Bu maceraya başlarken birçok ilki yapmamız gerekiyordu. Aylık ortalama 6 milyonluk erişimimiz ve 2 milyonluk etkileşimimiz var. Zula, çok büyük bir aileye dönüştü. Üzerimizdeki bir diğer sorumluluk da Türk gençlerinin modern bir şekilde eğlenmeleri. Bizim için bu çok önemli ve bunun bilincinde hareket ediyoruz. Türkiye’ye, Zula’ya yakışır bir tesis hayata geçirdiğimize inanıyoruz. Bizim vizyonumuzda, bu merkezlerin Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli boyutlardaki farklı projelerle hayata geçmesi var. İnşallah önümüzdeki dönemde farklı boyutlarla ve proje ortaklarıyla bu merkezleri hem Türkiye genelinde hem de yurt dışında farklı lokasyonlarda göreceğiz.”