IMG 0208 1

ZTE’nin Android Wear’lı Akıllı Saati Görüldü!

ZTE’nin akıllı saat sektöründe bazı çalışmalar içerisinde olduğunu sizlere aktarmıştık. Şimdi ise sızdırılan akıllı saatin görseliyle beraber bazı detaylar gün yüzüne çıktı!

Bu yıl içerisinde akıllı saatler arasında tasarımın yuvarlak ekranlara yöneldiği görülüyor. ZTE’nin Quartz isimli akıllı saati de yuvarlak ekrana sahip. Ekranın çerçe kısmına baktığımızda akıllı saatin çok daha rahat okunabilmesi için çizgiler bulunuyor. Sağ tarafında ise menü tuşunun yer aldığı görülüyor.

IMG 0206

Güncel iddialar neticesinde ZTE, ilk Android Wear’lı akıllı saatiyle birçok gelişmiş özelliğe ev sahipliği yapıyor. Saatin kalp ritmi okuyucu, LTE, kablosuz şarj gibi özellikler sunmayacağı iddia ediliyor. Özelliklerinde normal saat özellikleri olacağı ve bu bakımdna ekonomik bir fiyata sahip olacağı söyleniyor. LTE bağlantısı olmasa bile 3G bağlantısının yer alacağı iddia ediliyor. Sızıntı görseler ile teknik özelliklerin başlangıç seviyesinde olacağı hissiyati ortaya çıkmış durumda. Şimdilik detayların bu kadarla sınırlı olduğu ve çıkış tarihi ile fiyatının henüz belli olmadığını belirtelim.

IMG 0207