ZTE Small Fresh 5

ZTE Small Fresh 5 Özellikleri ve Çıkış Fiyatı

Tasarımıyla ve farklı renk seçenekleriyle dikkat çeken ZTE Small Fresh 5 serisi tanıtıldı. Yeni bir fiyat performans canavarı olarak gösterilen ZTE Small Fresh 5, akıllı telefonlarının özellikleri neler? İşte ZTE Small Fresh 5 serisinin tüm detayları.

ZTE, fiyat performans odaklı telefonlarıyla bu alanda kendisine kalıcı bir yer edinmeye başladı. Çinli teknoloji devi bir yandan düşük fiyat ayrıcalıklı bir yana dursun yeni seri akıllı telefonların tasarımları da bir hayli dikkat çekmeye başladı. Bu noktada yeni seri akıllı telefonların özellikleri neler? Daha detaylı inceleyelim.

ZTE Small Fresh 5 Tasarımları

Tasarım konusunda özellikle renkleriyle dikkat çekecek olan yeni serinin, arka kapak tasarımında da oldukça beğeni toplayan detayları var. Özellikler arka kısımda ortalanmış çift kamera ve parmak izi sensörünün hemen altında yer alan X amblemi de dikkat çekiyor. Ön kısımda ise sadece sanal tuşları bulunan akıllı telefonun genel olarak tasarımının beğeni topladığını da söyleyebiliriz.

ZTE Small Fresh 5 Renkleri: Yeşil, Siyah, Altın, Mavi

ZTE Small Fresh 5

ZTE Small Fresh 5 Teknik Özellikleri

Yeni seri akıllı telefonların teknik özellikleri çok üst düzey değil. Snapdragon 425 serisi işlemcileriyle beraber standart bir kullanım sunacak olan akıllı telefonun, hem 4 GB RAM bellek miktarı hem de 3 GB RAM bellek miktarı olan iki farklı model ile geleceği belirtiliyor.

Bunun dışında kamera kısmında da büyük yeniliklerle gelen Small Fresh 5, giriş seviyesi modellerinden biri olmasına karşın 13 MP + 2 MP değerinde kameralarla beraber geliyor. Derinlik etkisi ve yakınlık sensörü etkileri de barındıran yeni seri kameralara ek olarak 8 MP değerinde de ön kamera bulunuyor.

ZTE Small Fresh 5

ZTE Small Fresh 5 Ekran Teknolojisi

Ekran kısmında Small Fresh 5 modelinde çok fazla söylenecek bir söz yok. 5 inç ekran boyutu ve 1280 X 720 piksek çözünürlükle beraber gelen akıllı telefonun, IPS LCD panel kullanımı yaptığı da görülüyor.

Small Fresh 5 Fiyatlarında ise 3 GB RAM bellek bulunan modelde 164 dolar, 32 GB depolamalı modellerde ise 204 dolar ücret isteneceği belirtiliyor.