ZTE Nubia Z17 Mini 2 1

ZTE Nubia Z17 Mini Hakkında Tüm Detaylar

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan ZTE, aslında diğer markalara geliştirmiş olduğu modeller ile gündeme geliyor. Özellikle ülkemizde Turkcell T serisinin üretici olan ZTE şimdi ise Nubia Z17 Mini’yi duyurdu!

ZTE Nubia Z17 Mini Tasarım Detayları!

Özellikle arkamızı dönüp baktığımızda tasarım bakımından eski cihazlarına göre pek fazla bir değişikliğin olmadığı görülüyor. Bu bakımdan geri kalan cihazın beğeni alan kısmı ise arka kısımda yer alan çift mini kamera oluyor. Böylece diğer özellikler bilindiği gibi parmak izi okuma gibi eski cihazlarda yer alan donanımlarla donatılmış durumda. Ön tarafta ise sanal Home tuşu yer alıyor.

Boyut ve ağırlık: 146.7 mm X 72.5 mm X 7.5 mm 155 gram ağırlık

ZTE Nubia Z17 Mini Ekran Detayları!

ZTE bu modelinde geniş bir ekranın yerine normal boyutlarda olan 5.2 inç ekrana yer vermiş. Bu ekran Full HD olarak geliyor ve piksel derinliğinde mükemmel sonuçlar sunuyor. 424 PPi olduğunuda belirtelim. IPS LCD ekran teknolojisiyle gelirken Gorilla Glass cam kullanımı olduğu da bir gerçek.

ZTE Nubia Z17 Mini 1

ZTE Nubia Z17 Mini Teknik Detayları!

ZTE Nubia Z17 Mini telefonunda cihazın tam olarak orta seviyeye hitap ettiği görülüyor. Bu bakımdan çok fazla tercih konusu olan Snapdragon 652 işlemcisi yer alıyor. 1.95GHz hızına kadar ulaşan cihazda 8 çekirdek Adreno 510 grafik işlemcisi de yer almakta. Cihazdaki RAM miktarı ise 6GB olurken bir diğer seçenek ise 4GB RAM miktarı oluyor.

ZTE Nubia Z17 Mini Kamera ve Pil Detayları!

Cihazın en öne çıkan özelliği ise kamerası oluyor. Ön kamerası 16MP geniş açıya sahip diyafram f/2.0 olarak beğeni kazanıyor. Özellikle selfie çekimlerinde özel modlarla Full HD fotoğraflar çekmek mümkün. Arka tarafa geçecek olursak eğer bu yıl ve geçen yıl moda olan çift kamera teknolojisi kullanılmış. 13MP değerinde çift kamera ve f/2.2 deperinde bir diyafram açıklığı bulunuyor. Pil konusuna geçecek olursak eğer 2950mAh kapasiteye yer verilmiş. Hızlı şarj desteğininde olduğunu belirtelim.

ZTE Nubia Z17 Mini
ZTE Nubia Z17 Mini Fiyatı ve Satış Tarihi!

Kutusundan Android 6.0 işletim sistemiyle çıkması beklenen akıllı telefon Nisan ayı içerisinde satışa çıkacak ve fiyatı hakkında net bir açıklama henüz yapılmış değil. Fakat fiyat konusunda ne yüksek ne düşük bir fiyatla gelmesi beklenmiyor.

ZTE Nubia Z17 Mini 3