ZTE Nubia M2 Play 1

ZTE Nubia M2 Play Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Bir süredir tanıtımının ne zaman yapılacağı beklenen ZTE Nubia M2 Play akıllı telefonları sonunda tanıtıldı. Yeni telefonların tanıtımıyla beraber merak edilen tüm özelliklerde ortaya çıktı. İşte ZTE Nubia M2 Play serisinin özellikleri!

ZTE, daha çok uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken markalardan bir tanesi. Fakat son dönemde sadece uygun fiyatlarıyla değil aynı zamanda markanın orta segment için sunduğu ideal özelliklerle de dikkat çektiğini görüyoruz. Serilerinde genel bir tasarım iyileştirmesi de yapan ZTE, son olarak tasarım yönü biraz daha ağır basan ZTE Nubia M2 Play serisini duyurdu. Telefonların duyurulmasıyla beraber merak edilen tüm özellikleri de açıklanmış oldu.

ZTE Nubia M2 Play Özellikleri

Öncelikle Çinli teknoloji devinin bu seride çok üstün özellikleri ön plana çıkarmadığını belirtelim. Bunun yerine ZTE Nubia M2 Play modeli daha standart bir model olarak değerlendirilebilir. Giriş seviyesi akıllı telefonlara hitap eden ZTE Nubia M2 Play içerisinde yer alan Snapdragon 435 işlemci serileri de bu iddiaları doğrular nitelikte. Giriş seviyesine özel olarak gelen işlemci modelinin yanı sıra Adreno 505 grafik birimini de sunan ZTE Nubia M2 Play akıllı telefonlarının, 3 GB RAM bellek ve 32 GB depolama alanı gibi yine standart haline gelen özelliklere sahip olduğunu da görüyoruz.

ZTE Nubia M2 Play

Başarılı bir ekran yerleşimi sunan yeni seride 5.5 inç boyutunda ekranların ve 720p değerinde de ekran çözünürlüğünün sunulduğu da yine dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor. Hem daha geniş bir kullanım alanı sunan ekranlar hem de iyileştirilmiş LCD panel ve 720p değeriyle daha net görüntü çözünürlüğü sunmakta.

Kamera kısmında 13 MP arka ve 5 MP ön kamera terciyi yaptığı görülen serinin, 3000 mAh bataryası ve Android Nougat işletim sistemi de bir hayli ilgi çekmesini sağlayacak gibi duruyor. Tüm bu özellikleriyle fiyat odaklı bir telefon olacağı belirtilen ZTE Nubia M2 Play için, net bir fiyat ve çıkış tarihi açıklaması ise yapılmış değil.