zte kickstarter kampanyasini iptal etti 1

ZTE, Kickstarter Kampanyasını Askıya Aldı!

Daha önceden bir itirafta bulunan ve proje olarak görülen ZTE’nin Tatmin edici projesi askıya alındı!

 

ZTE’nin yeni telefonları için müşterileriyle sürekli bir ilişki halinde olması şimdiye dek oldukça iyi bir durumdaydı. Fakat markanın, göz tanıma özelliğine sahip telefonu hayalden ötreye gitmiyor. Başarısız olan Kickstarter kampanyasından gelen bildirime bakıldığında, insanların cihazdan pek fazla memnun olmadı. Bu eleştiri ve tekilerin üzerine ZTE kampanyayı akıya aldı ve tekrar çizim yapmaya başladı.
Bu bakımdan proje iptal edilmil sayılmaz. Bu sadece Kickstarter’da bağış yapan insanlara paralarını iade etme amacından ileriye gitmiyor. Sonuçta cihazın yeniden tasarıma alınma kararı açıklandı.

 
Marka şimdi de tüm kullanıcıları memnun edebilecek bir karar almaya çalışıyor. Bunun için müşteriler ile olan iletişimi daha farklı bir boyuta taşınması gerekiyor. Kampanyada yer alan Hawkeye logosu ve yazılım tecrübesi için yeni cihazlarda yer almayabilir. Fakat ZTE yaşamış olduğu bu sıkıntılardan büyük ders çıkardığı kesin.

 

 

Şimdi ise sadece ZTE’nin yeniden çizim tahtasının başında nasıl bir çizim yapacağı ve bu çizimi nasıl bir ürüne dönüştürüp kullanıcıların karşısına çıkararak, beklentileri karşılaması bekleniyor. Bakalım ZTE bu başarıyı ciddi anlamda başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.