ZTE Blade A6

ZTE Blade A6 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

ZTE, sadece akıllı telefon alanında değil genel olarak birçok yeni donanım teknolojisinde kendisini göstermeye başladı. Kısa süre önce yeni seri akıllı telefonlarıyla da gelen markanın, ardı ardına yeni ürünleri de gelmeye devam ediyor. Son olarak ise ZTE Blade A6 modelinin ortaya çıktığını gördük. İşte detaylar.

ZTE Blade A6 adı ile gelecek yeni seri akıllı telefonların özellikleri de yapılan sertifika başvurusuyla beraber ortaya çıktı. Başvurudan sonra ZTE Blade A6 serisinde kullanılacak olan yeni teknolojilerde ortaya çıkmaya başladı.  İlk olarak yeni seri akıllı telefonların işletim sistemi kısmında Android Nougat kullanımı yapıldığı belirtiliyor.

Android Nougat 7.1.1 serisiyle beraber gelecek olan yeni akıllı telefonların, sistemsel özellikleri de ortaya çıktı. Yeni WİFİ başvurusunda dikkat teknik özellik ise işlemciler oldu. İşlemci kısmında 1.4 GHz kullanımı yaptığı görülen akıllı telefonların Muhtemelen orta segment akıllı telefon modellerinden biri olacak olan yeni serinin, daha ne gibi özellikleri olacağı konusunda ise çok fazla bilgi bulunmamakta.

ZTE Blade A6

ZTE Blade A6 Ne Zaman Çıkacak?

WİFİ sertifikasında gözükmüş olması ZTE Blade A6 modelinin geleceğini kesin olarak gösteriyor. Fakat hala telefonlarda doğrulanmamış birçok nokta var. İşlemci modeli ne olacak, RAM bellek teknolojisi nasıl olacak, kameralar nasıl gibi birçok soru cevabını henüz bulmuş değil.

ZTE Blade A6 serisi için tüm bu özellikler şu an için ortaya çıkmadı. Fakat yeni seri akıllı telefonların bu özelliklerinin de çok geçmeden ortaya çıkması bekleniyor. ZTE Blade A6 hakkında özelliklerin gözükmesinden sonra yeni serinin çıkış tarihi hakkında da bilgiler verilecek. Şimdilik telefonların çıkış tarihi hakkında da bilgi verilmiş değil.