9 2

Zenginlerin 150.000 TL’lik seyahat rotası dillere destan!

Tüm dünyayı gezebilmek ve birçok kültürü keşfetmek şimdilerde çok daha kolay ve zengin olmaya pek gerek yok. Yinede bir zenginin dünya turunu detaylı ele alalım.

Elbette dünya duru sırt çantasını alıp yola çıkanla zengin bir insan için aynı anlamı ifade etmiyor. Hangisi daha çok keyif alır tamamen kişiye göre değişir. Dünyanın varlıklı insanları, çok geniş bir rota üzerinde gezebilme imkanına sahip. Hatta bunun detayına inersek, özel jetler, lüks araçlar konforun tavan yaptığı bir seyahat olabiliyor. Bu bakımdan bir tur şirketi 25 günde 10 farklı noktayı görebileceğiniz bir tur hazırlamış ve bu turun bedeli ise 150.000 dolar.

İlk Gün: Miami

1 2

Gezmeye başladığınız ilk gün Miami’de kendinizi buluyorsunuz. Four Seasons’da konaklayan misafirler, ertesi günkü uzun yolculuk için otelde hazırlanıyorlar. Bir nevi ısınma diyelim.

2.-4. Gün: Nikaragua

2 1

Amerika’dan özel bir jet vasıtasıyla yola çıkan misafirler, konforlu bir uçuştan hemen sonra Orta Amerika’nın doğal güzellikleri olan olan Nikaragua’ya varıyor. Burada da lüks bir otelde kalan kişiler, balık tutmak, kısa yürüyüşler yapmak veya dinlenip manzaranın keyfini çıkarmak gibi birçok seçeneğe sahip.

5-7. Gün: Şili

3 2

Yaban hayatını bir nevi gözlemlemek ve doğal güzellikler ile büyülenmek isteyenlerin görebileceği  Patagonya gibi Şili’nin doğa harikası bölgelerinde geçen 2 gün boyunca konuklar buzul bilimci bir rehber eşliğinde fiyortlarda kısa yürüyüşlere çıkıp yaban hayatını gözlemliyorlar.

8-9. Gün: Paskalya Adası

4 2

Tüm dünyadaki en ilgi çeken bölgelerden biri olan Paskalya adasına özel bir jet ile kiden kişiler burada arkeolog eşliğinde adada gizemli geçmişi keşfe çıkıyor.

10-12. Gün: Yeni Zelanda

5 2

Özel bir helikopter ile 4×4’ler ve koşulların getirdiği tüm araçlar ile Zelan’danın bozulmayan güzelliklerini keşfe çıkan kişiler, Yüzüklerin Efendisi’ni de ziyaret ediyorlar.

13-15. Gün: Avustralya

6 1

Avustralya’yı ziyareden eden kişiler, özel ve lüks bir yat ile gezmeye devam ediyor ve sonrasında Royal Perth Yat Kulubü’ne gidiyor. Hem dalış yaparak hem de yüzerek geçiren kişiler, diğer gün için hazırlanıyorlar.16-18. Gün: Hindistan

7

Hindistan’ın birçok klasik noktasını es geçen tur, Koçi isimli şehre götürüyor. Burada yerel lezzetler ve kültürel şovlar ile vakit geçiren konuklar oldukça keyif alabilir.

19-21. Gün: Umman

8

Umman’da özel bir araç ile Musandam Yarımadası’na giden konuklar burada Arap mutfağına dair, özel bir şeften ders alıyorlar ve günlerini burda denizin ve güneşin tadını çıkararak geçiriyorlar.

22-24. Gün: Gürcistan

9

Gezinin son durağı olarak bilinen Gürcistan’da kişiler 4×4 araçlarda Gürcistan’ın başkenti olan Tiflis’i geziyor. Gezinin son durağı olan Gürcistan’da konuklar burada 4×4 araçlarla Gürcistan’ın başkenti Tiflis’i geziyorlar. Özel şaraplar gibi birçok hizmetin olduğu burada heyecan dorukta olacak.

25. Gün: New York

10

Kişiler özel jetleri ile New York’a geliyor ve 150.000 dolarlık gezi bitmiş oluyor.