iPhone 7 Plus

iPhone X’i aratmayacak Zenfone 5’in özellikleri ortaya çıktı

Asus’un yeni akıllı telefonu Z01RD’ye ait olan özellikler AnTuTu Benchmark ile ortaya çıktı. Akıllı telefonun sıra dışı ekran çözünürlüğünden dolayı Zenfone 5 olduğu düşünülüyor.

25 Şubat tarihinde, MWC 2018 etkinliğinde tanıtılmasını beklediğimiz Zenfone 5 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Dün akıllı telefonun çalışır haldeki görselini sizlerle paylaşmıştık ve yalnızca Zenfone 5 Lite modeli hakkında bilgiye sahip olduğumuzu, maalesef Zenfone 5’in netleşmiş bilgilerinin hala ortaya çıkmadığından bahsetmiştik. AnTuTu Benchmark sonucunun paylaşılmasıyla birlikte bu modelin de önemli donanımsal özellikleri ortaya çıktı. İşte o özellikler:

Zenfone 5 özellikler

  • Qualcomm Snapdragon 845 işlemci
  • Adreno 630 GPU
  • 6 GB RAM, 32 GB depolama alanı
  • 2246 x 1080 ekran çözünürlüğü

Zenfone 5 özellikler

Görselden de anlaşılabileceği gibi bu özelliklerin Asus Z01RD isimli bir modele ait olduğu belirtiliyor. Bu model isminin hangi cihaza ait olacağı henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak akıllı telefonun sıra dışı ekran çözünürlüğü Z01RD’nin çentikli tasarıma sahip olacağını işaret ediyor. Zenfone 5’in ortaya çıkan tüm tasarımlarında iPhone X benzeri çentikli ekranın bulunduğu düşünülürse, özelliklerin akıllı telefona ait olması çok yüksek bir ihtimal.