a2a0deaf13646360897d5789eafa12a5 original 1

Dünyanın en küçük telefonuyla tanışın: Zanco tiny t1

Dikkat çeken tasarımıyla dünyanın en küçük telefonu olan Zanco tiny t1, Kickstarter üzerinden bağış topluyor. Telefonun tüm detaylarına, fiyatına ve özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bir zamanlar yalnızca arama yapmak için kullandığımız telefonlarımız gün geçtikçe genişlemeye ve elimize büyük gelmeye başladı. Bu değişim sırasında telefonlara yeni özellikler eklendi, ancak rahat bir şekilde taşınamaz hale geldiler. Eğer bu değişimden şikayetçi olan ve telefonları yalnızca mesaj göndermek, arama yapmak için kullanan kişilerden biriyseniz Zanco tiny t1 ilginizi çekebilir.

Zanco tiny t1

Zanco tiny t1 özellikler

Dünyanın en küçük telefonu olan Zanco tiny t1 yalnızca 46.7 mm uzunluğunda ve 21 mm genişliğinde. 13 gram ağırlığındaki telefon 0.49 inch OLED ekrana  sahip. Boyutuna göre yeterli olan 200 mAh batarya kapasitesiyle 3 güne kadar kullanılabilen tiny t1, 50 adet SMS’i ve 300 adet kartviziti hafızasında barındırabiliyor.

Zanco tiny t1

Zanco tarafından paylaşılana göre telefonu satın almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı detaylar da mevcut. Yalnızca 2G teknolojisini kullanan cihaz, nano-SIM girişine sahip. Bu nedenle SIM kartınızın ve ülkenizin 2G bağlantısını kontrol etmeniz son derece önemli. Eğer bu iki gereksinim karşılanıyorsa, telefonu tüm dünyada dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Şu an Kickstarter üzerinden bağış toplayan tiny t1, 16.000 dolar toplayarak hedefinin yarısına ulaşmış durumda. Zanco’nun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir ve telefonun fiyatını görüntüleyebilirsiniz.