Yuzunuz yeni iPhoneun kilidini acmaktan fazlasini yapabilir

Yüzünüz yeni iPhone’un kilidini açmaktan fazlasını yapabilir

Bir yazılım sızıntısıyla ilgili ayrıntılar, fiziksel Ana Sayfa düğmesi için bir başka soluk içeriyor.

Apple’ın en son gizli sızıntısı kendi belgelerinden geldi ve geliştiricilerin çiğnemek için bol bol verildi. Guilherme Rambo ve Steve Troughton-Smith’in paylaştığı en yeni kod parçaları, hangisi olursa olsun , yeni iPhone’la (neredeyse kesinlikle) birlikte gelebilecek her türlü ayrıntıyı sunuyor . Fiziksel Ev düğmesinin atılması için daha fazla öneri değil, aynı zamanda Troughton-Smith’e göre, Apple’ın gelen HomePod’u için üretici yazılımı içerisindeki bazı işaretçiler yeni bir iPhone’un varolan modellerin ötesinde bir çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olabileceğini öne sürüyor; Hem de yüz ifadesinin saptanmasından bahseder.

Kod Snippet’ler önermek yeni iPhone bir 1125 x 2436 çözünürlüğe sahip bir ekran olabilir. Bunu mevcut iPhone 7 (1334 x 750) ile karşılaştırın ve piksel olarak atlamayı gösterir; “Retina” iPhone 4’ün üç kat fazla çözünürlüğünde. Bu gerçekleşirse, iPhone ekranlarını en büyük rakibi Samsung Galaxy S8 ve 2,960 x 1,400 ekranına yakın hale getirecekti.

Adsız

Ana Sayfa düğmesi canlı olabilir, ancak bildiğimiz gibi değildir. Sızdırılan yazılımın içinde, bir cihazın bir Ana Ekran düğmesi olup olmadığını belirleyen bir değer var: Bu yeni gizemli cihaz için “0” işareti bulunmuyor demektir; diğer kodlar ise “ev göstergesi” nin Apple tarafından nasıl etiketleneceğini öngörür Geleceğin sanal ev düğmesi  videoyu izleme veya oyun oynamak gibi her zaman ekranı kullanırken görünmeyebilecek olanı. Zaten Apple İzle bulunan bir için hafifçe vurma ardından özellik, aynı zamanda muhtemelen bir görünürüm .

Kızıl ötesi tabanlı bir yüzü açma işlevi hakkında daha önce bir şeyler duymuştuk, ancak Apple, ön yüzdeki sensörlere daha da derin işlevler ekliyor gibi görünüyor. Bir dizi yüz ifadesi etiketi kameraların ağzınızın konumunu kaydettirdiklerini gösterirken, başka bir yerde “dikkat algılama” iPhone’un başka yerlerde odaklanıp çalışmadığınızı bilecektir.

Şirketin genişletilmiş gerçeklik çabaları (bir sonraki büyük şey ) yeni işlevler ile güçlendirilecek; buna ” hepimiz aşina olduğumuz yüz değiştiren filtreler” ile yardımcı olacak bir ” yüz çıpesi ” de var … ve umarım daha da biraz daha lezzetli bir şey. Daha sonra çizgi aşağı. Apple, bir sonraki telefonunda neler olup bittiğine dair oldukça ilginç bir belirti ortaya koyuyor.