ruhi cenet 1 1

Youtuber Ruhi Çenet Ayda Ne Kadar Kazandığını Anlattı [Video]

Ruhi çenet bildiğiniz üzere Türkiye’deki en başarılı youtuberlardan biri. yaklaşık 2.500.000 takipçisi olan youtuber, dün yayınladığı bir video ile ayda ne kadar kazandığını anlattı.

Video çekmeye başladığından bu yana ne kadar kazandığını anlatan youtuber, Ayrıca udemy.com üzerinde ki eğitim setini satışa çıkarttı.

Detaylarını video’sun da anlattığı eğitim setine A’dan Z’ye Youtube ve Youtube’dan Para Kazanmak adını vermiş olduğu 41 ders’lik seti şimdiden en fazla satılanlar arasına girmiş durumda.

Ruhi Çenet Hikayesini ve Amacını şu şekilde belirtiyor.

Hikayem üniversite eğitimi almak için 17 yaşında tek başıma Hindistan’a gitmemle başladı. Robot tasarlamak istediğim için Hindistan‘da Yazılım Mühendisliği okudum. Bu sırada YouTube kanalımı da kurmuştum ve her gün gelen 10-15 abonenin verdiği tutku bana yazılım kariyerimi adeta unutturdu. Pune’de bir yazılım mühendisi olarak çalışırken Youtube kanalım 40.000 aboneye ulaşınca işi bıraktım ve bir YouTuber olmaya karar verdim.

Aradan 4 yıl geçti, bugün itibariyle “Ruhi Çenet Videoları” isimli YouTube kanalımda 2.500.000 aboneyi geçtim ve videolarım toplamda 300.000.000‘dan fazla izlendi.

2016’nın başlarında YouTube’da 1.000.000 aboneye ulaşınca bunu kuradan rastgele bir ülke seçip Güney Afrika’nın Johannesburg şehrine giderek kutladım. YouTube’de her geçen gün kendime yeni hedefler koymaya devam ettim.

Ancak şimdiki hedefim ise:

Size 6 yıl boyunca YouTube üzerinde öğrendiğim tüm tecrübelerimi, stratejilerimi ve tekniklerimi YouTube eğitimimde sizlere aktarmak! Benim 6 yıllık deneyimimi siz sadece saatler içerisinde izleyip öğrenerek Youtube’dan para kazanabilir bir seviyeye geleceksiniz.

YouTube eğitimi konusunda sayısız seminerler verdim, Youtube’un organize ettiği uluslararası panellerde konuşma yaptım; Garanti Bankası, Unilever gibi büyük markalara sosyal medya danışmanlığı yaptım.