Megan Turney ve Gavin Free

YouTuber’ın evine silahlı baskın yapıldı

Ünlü YouTuber’lar arasında bulunan Megan Turney ve Gavin Free’nin evine silahlı baskın yapıldı. Ünlülerin videolarını izleyen ve onların hayranı olan bir kişi tarafından gerçekleştirilen olay, polisin gelmesi ve eve zorla giren kişiyi vurmasıyla sonuçlandı.

Eğlenceli videolarıyla YouTube’un en ünlü isimleri arasında yer alan Megan Turney ve Gavin Free, silahlı bir hayranın evlerine zorla girmesiyle zor anlar yaşadı. Cosplay çalışmalarıyla ünlenen Turney ve Slow-Mo Guys’ın sunucusu olan Free, polisin raporunda paylaşılan bilgilere göre olayın gerçekleştiği akşam kırılan camın sesine uyandı. Bir şeylerin ters gittiğini anlayan YouTuber’lar, yatak odalarında yer alan dolaba girerek saldırganın evde kimse olmadığına ikna olmasını sağladı ve bu sırada polisi aradı. Camı kırarak eve giren saldırgan ise etrafa bakındıktan ve kimseyi bulamadıktan sonra evden kaçmaya çalıştı. Ancak o sırada polisin olay yerine gelmesiyle birlikte saldırgan yakalandı. Yakalanmasının ardından polisin komutlarına uymayan Christopher Giles, YouTuber’ların evinin önünde vurularak öldürüldü. Gavin Free tarafında polise verilen bilgilere göre saldırgan eve giriş yapmasının ardından en az bir el ateş açmış.

YouTuber
Christopher Giles

YouTuber’ı ölümle tehdit etmiş

26 Ocak tarihinde, saat 03:45’te yaşanan olay, tamamlanan polis raporunun paylaşılmasıyla ortaya çıktı. Yapılan incelemede saldırganın sıklıkla Free ve Turney’i izlediği, Free’yi birçok kez tehdit ettiği belirlendi. Bir yorumunda “Gavin Free’nin tek başına, çocuğu olmadan ölmesini istiyorum.” sözlerine yer verdiği de paylaşıldı.