YouTubea sohbet etme ozelligi geldi Iste tum detaylar1

YouTube’a sohbet etme özelliği geldi, İşte tüm detaylar!

Youtube kullanıcıları için yeni bir özellik daha saatler önce geldi. Çoğu hesaba gelmeye başlayan yeni özellikle beraber YouTube artık çok daha keyifli oluyor.

YouTube çok önemli bir platform ve her geçtiğimiz an daha fazla gelişmeye devam ediyor. Platformda bazı özellikler yeni yeni kullanıma geçerken, bir yeni özellik tüm herkese ilgilendirecek şekilde geliyor. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar artık YouTube’dan çıkmayabilir.

Youtube’a sabah saatlerinde yeni bir güncelleme geldi ve bundan böyle YouTube hesabınız üzerinden arkadaşlarınızla çok basit şekilde hem sohbet edebilir hem de videolar hakkında konuşabilirsiniz.

Çok uzun süredir Gmail hesabı ile bağlantılı olan YouTube video dışında yapılan etkileşimleri artık istemiyordu. Ancak bu durum tamamen değişiyor. Tanıyabileceğiniz veya önerilen kişiler olarak sizleri öne süren platform kullanıcıların arkadaş edinmelerini kolaylaştırıyor.

İsterseniz telefon rehberi veya davet bağlantısı ile arkadaş listesini oluşturabilir ve sohbete başlayabilirsiniz. Ancak YouTube özelliği şimdilik herkese açık değil fakat ilerleyen günlerde tüm kullanıcıların hizmetine açılacaktır.

YouTube aslında yeni özelliklerle diğer rakiplerine karşı mesafesini arttırmak ve kullanıcıların oturum süresini çok daha fazla süreye katlamayı hedefliyor. Bu bakımdan yapacağı gelişmeler bu kadarla sınırlı kalmayacaktır.

Eminiz Youtube çok kısa süre önce hem sohbet etme özelliğiyle alakalı hem de yeni bir özelliği kullanıcılarına tekrardan duyuracak ve bu yeni özellik platformu bir adım daha öteye taşıyacak.