YouTube Musicin cevrimdisi modu cok daha iyi oldu

YouTube Music’in çevrimdışı modu çok daha iyi oldu

YouTube Music kullanıcıları, parçaları bir süre sınırlı kapasiteli olarak çevrimdışı olarak dinleyebiliyorlardı , şimdi ise her zaman dinleyebilirler.

Şimdiye kadar kullanıcılar, İnternet bağlantısı olmadan müzik kısmen dinleyebiliyorlardı. Fakat bu kural için yeni bir güncelleme geldi.

Hizmetten gelen tıkalı ve hayal kırıklığı yaşatan bir çevrimdışı sunum olmuştu; ancak artık YouTube Müzik çevrimdışı çalma listeleri ve şarkılar için nihayet destek sunuyor.

Yeni çevrimdışı özellik, YouTube’un eşdeğer video özelliğiyle aynı şekilde çalışıyor, şarkılar, çalma listeleri veya albümlerin yanındaki üç noktalı Menü simgesine hafifçe dokunarak şimdi ‘Çevrimdışı Tasarruf’ seçeneğini kullanabilirsiniz.

Böylece yalnızca sesi kaydetmek isteyip istemediğinizi veya SD veya HD video kaydetmek isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz.

iOS kullanıcıları çevrimdışı dinleme kaydetme seçeneğini sunmak için bir çalma listesindeki bir şarkıyı sola hızlıca kaydırabilirler.

İyi miktarda çevrimdışı parça topladıktan sonra, profil fotoğrafınıza dokunup ardından “Çevrimdışı” ya dokunarak erişim sağlayabilirsiniz.

Ne yazık ki, indirme kalitesini farklı şarkılar için farklı özellikle seçmek yerine genel bir seviyede ayarlamanız gerekiyor, ancak bu işlem oldukça basit.

YouTube Musicin çevrimdışı modu çok daha iyi oldu1