YouTube Kanal 1

YouTube Kanalınızı Büyütmenin 3 Yolu

Genellikle, dünyanın “en büyük ikinci arama motoru” olarak adlandırılan YouTube, içeriğinizin hızlı bir şekilde bulunmasına ve iyice meşgul olmasına yardımcı olabilirsiniz. İşte YouTube kanalınızı büyütmenin 3 etkili yolu.

Tek Bir Anahtar Kelimenin / Konunun Etrafında Videolar Oluşturma

Belli gözükebilir, ancak videonuzu tek bir konunun / anahtar kelimenin etrafında oluşturmak istediğiniz trafiği elde etmenin ve izleyicinizi büyütmenin en iyi yoludur. SEO en iyi uygulamalarından habersiz olan birçok kişi bu adımı atlıyor, ancak videolarınızın maksimum sayıda görüntüleyici elde etmesini istiyorsanız bu çok önemli. Hedeflemek istediğiniz alandaki en çok aranan anahtar kelimeleri aramak için YouTube’a özgü KeywordTool.io gibi bir anahtar kelime aracı kullanmayı deneyin.

YouTube Kanal

Mevcut Kalite İçeriğini Yeniden Biçimlendir

Elbette, kanalınızı büyütmenin en kolay yolu harika içerikler oluşturmaktır. Ancak bu içeriğin her zaman sıfırdan oluşturulması gerekmez. En iyi videolarınızdan bazıları, önceden oluşturduğunuz ilgi çekici, değerli, kullanışlı ve işlem yapılabilir içerikten oluşturulabilir. Birçok kişi, karşılaştıkları sorunların yanıtlarını ve nasıl yapılır derslerini bulmak için YouTube’a gider, bu nedenle sorunları çözen içerikler mükemmel bir seçimdir. Şu anda sahip olduğunuz bloglara, kılavuzlara ve diğer yüksek performanslı parçalara bakın ve onları harika videolara dönüştürmeyi düşünün.

Kitlenizle Etkileşim

YouTube’un bir sosyal medya kanalı olduğu gerçeğini gözden kaçırmamak ve dolayısıyla sosyal etkileşim talep etmek önemlidir. Sadece yorumları ve tartışmayı teşvik etmeden videolar gönderiyorsanız, bir numara kaçırmışsınızdır. YouTube, kanalda harcanan toplam süre, izlenme süresi, beğenileri ve beğenilmemeleri ve en önemlisi yorumları da içeren kanalları mükemmel bir şekilde ödüllendirir. Aldığınız her yoruma mümkünse yanıt vermeye çalışın ve kullanıcılardan görsel / işitsel bilgi istemelerine katılmalarını isteyin.